A Bitmanu forradalmi ASIC bányászainak technológiája átformálja a kriptovaluták világát


NEW YORK, June 16, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- A nemzetközi kriptovilág nemrégiben szerzett tudomást egy új szenzációról, ami nem más, mint a Bitmanu ASIC bányászainak a programcsomagja. A piac számos kiemelkedő képviselője úgy véli, hogy ezek a bányászeszközök valóságos technológiai csodák, melyek a kriptobányászati módszerek terén gyökeres változást tehetnek lehetővé az elkövetkező évek során.

A Bitmanu bányászainak legkiemelkedőbb jellemzője a bármely eddigi bányászhardvernél jóval nagyobb összevont számításelvégzési képességük. Ezeknek a kimagasló összevont számításelvégzési képességüknek köszönhetően a Bitmanu BM1, BM2 és BM Pro bányászai eddig sosem látott hatékonysággal képesek Bitcoin, Litecoin, Dash és Monero bányászatára is.

Az eddig ismert legnagyobb összevont számításelvégzési képességek

  • BM1: Bitcoin 760 TH/mp, Litecoin 80 GH/mp, Dash 15 TH/mp, Monero 6 MH/mp
  • BM2: Bitcoin 1220 TH/mp, Litecoin 128 GH/mp, Dash 25 TH/mp, Monero 10 MH/mp
  • BM Pro: Bitcoin 3900 TH/mp, Litecoin 400 GH/mp, Dash 75 TH/mp, Monero 32 MH/mp

A tranzakciók lebonyolításához szükséges óriási képességük ellenére a Bitmanu bányászai rendkívül energiahatékonyak. Az említett bányászok energiafelhasználási értékei a következők: 650 W a BM1, 850 W a BM2 és 2200 W a BM Pro esetében. Az alacsony energiaköltség a nagy összevont számításelvégzési képességgel párosítva lehetővé teszi a Bitmanu felhasználói számára azt, hogy más termékekkel el nem érhető nyereségre tegyenek szert.

Havi nyereségek:

  • BM1: Bitcoin: 1300 USD, Litecoin: 1800 USD, Dash: 4800 USD, Monero: 3600 USD
  • BM2: Bitcoin: 2100 USD, Litecoin: 2900 USD, Dash: 8500 USD, Monero: 6000 USD
  • BM Pro: Bitcoin: 6600 USD, Litecoin: 9000 USD, Dash: 20 000 USD, Monero: 22 000 USD

A Bitmanu valószínűleg hosszú távon is hatással lesz a kriptopiacra, hiszen olyan személyek számára is elérhetővé teszi a bányászatot, akik nem rendelkeznek háttértudással a kriptovalutákat illetően. A cég ennek érdekében plug-and-play-alapú, könnyen használható bányászeszközöket tervezett.

„Nem számít, ha nem rendelkezik semmiféle tudással a kriptóról, meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk, és legyen részese ennek a virágzó iparágnak.” – nyilatkozta David Letoski, a Bitmanu marketingvezetője.

Ha többet szeretne megtudni a Bitmanuról, kérjük, keresse fel ezt az oldalt: https://bitmanu.com/

A Bitmanu bemutatása: a Bitmanu egy gyártással foglalkozó, kiemelkedően eredményes cég, melyet a kriptovaluta iparág egy befektetőkből és elismert szakemberekből álló csoportja vezet. A cég küldetése az, hogy a legújabb technológiai újítások előnyeit mindenki számára elérhetővé tegye. A Bitmanu büszkén mutatja be kriptobányászainak lenyűgöző sorát, melyek elképesztő gyorsasággal biztosítanak kivételes beruházási megtérülést.

 

Coordonnées