A PubMatic elindítja a Convertet, amellyel átfogó kereskedelmi médiakínálatot nyújt

Az IPG Mediabrands, a Coles 360, a dentsu, a Lyft Media, az MiQ és a Wallapop a PubMatic technológiát használja a helyszíni (onsite) és azon kívüli (offsite) teljesítmény növelésére.


NO-HEADQUARTERS/REDWOOD CITY, Calif., July 26, 2023 (GLOBE NEWSWIRE) -- A PubMatic (Nasdaq: PUBM), független technológiai vállalat, amely a jövő digitális hirdetési ellátási láncát kínálja, ma bejelentette a Convert eszköz bemutatását, amely egy egységes, önkiszolgáló hirdetési platform a kereskedelmi média számára. A PubMatic globális felhő-infrastruktúrájára épülő Convertet a kereskedelmi médiahálózatokra és azok hirdetőire optimalizálták. Az eszköz lehetővé teszi az onsite és offsite bevételszerzést, beleértve a szponzorált hirdetéseket és a CTV-t is. A Convert a kereskedelmi médiahálózatoknak segít abban, hogy értékes, első féltől származó adataikat a közönség bővítésére használják fel a nyílt interneten.

Olyan vezető iparági márkák, kiskereskedők és hirdetők, mint az IPG Mediabrands, a Coles 360, a dentsu, a Lyft Media, a MiQ és a Wallapop csatlakoztak a PubMatic vállalathoz partnerként, kereskedelmi médiaplatformjának fejlesztésében és bejelentésében.

Az új ajánlat a hagyományos kiskereskedők, valamint a tranzakcióalapú vállalkozások széles köre – például a szállítási vagy ételkiszállítási szolgáltatók, utazási irodák vagy bármely, tranzakciókat lebonyolító internetes vállalat – számára készült.

A GroupM szerint a globális kereskedelmi médiapiac 2025-re várhatóan meghaladja a 140 milliárd dollárt. A kialakulóban lévő kereskedelmi média digitális ellátási láncát nagymértékű széttagoltság jellemzi, amely miatt a kereskedelmi médiahálózatok és hirdetőik több technológiai rétegre támaszkodnak, ez pedig csökkenti a hatékonyságot.

A Convert a kereskedelmi médiahálózatok számára egyetlen önkiszolgáló platformot kínál fel, észszerűsítve a kereskedelmi média összetett és tagolt piacát. Összefogja a szponzorált hirdetéseket, a CTV, a videó és a display hirdetési formátumok alapvető bevételszerzési és optimalizálási képességeit. A Convert, elfogulatlan, adatvédelmi szempontokat középpontban tartó, teljes körű megoldásként a kereskedelmi médiahálózatok és a hirdetők számára a díj- és árstruktúrák átláthatóságát, valamint az automatizálhatóságot és skálázhatóságot biztosítja.

Az új platform kiegészíti a PubMatic meglévő kereskedelmi médiaképességeit, amelyeket a Connect révén a 2022-ben bevezetett többcsatornás címezhetőségi megoldással kínál. Ez lehetővé teszi az adatok elérését és ellenőrzését az eladási oldalon, közelebb a fogyasztóhoz. A Connectet a közönségbővítésre használó kereskedelmi vállalatok száma folyamatosan növekszik, mivel hagyományos üzletágaik kiegészítésére új, magas árrésű bevételi forrásokat keresnek. 2023 második negyedévében a PubMatic kereskedelmi ügyfeleinek száma 50%-kal nőtt az előző évhez képest.

„Örömmel várjuk, hogy a PubMatic vállalattal olyan megoldásokon dolgozhassunk együtt, amelyek összhangban vannak a kiskereskedelmi média egységesítésére irányuló célunkkal” – mondta Glen Conybeare, az IPG Mediabrands kiskereskedelmi médiáért felelős vezetője. „Ez egy nagyszerű lehetőségünk, hogy márkáinkat segítsük ebben a térben eligazodni, a kiskereskedelmi partnerek pedig kulcsfontosságú részei a platformunk ökoszisztémájának, különösen azok, amelyek globális szinten tudnak működni.”

„A kiskereskedelmi média felemelkedése jól dokumentált, és óriási a benne rejlő lehetőség, hogy hatásos élményeket teremtsen a fogyasztók számára és üzleti növekedést eredményezzen” – mondta Paul Brooks, a Coles 360 vezérigazgatója, amely a Coles Group, Ausztrália egyik legnagyobb kiskereskedelmi vállalatcsoportjának a tagja. „Számos vállalat fejleszti képességeit a kiskereskedelmi médiaszektorba való belépéshez. A PubMatic gyorsan reagál, és a termékfejlesztésük, valamint a kiskereskedelmi és a kereskedelmi médiába való befektetéseik is ezt igazolják.”

„A dentsu elkötelezett az innováció és az integráció előmozdítása mellett a kereskedelmi média hirdetői számára a nyílt interneten” – mondta Bruce Williams, EVP, a dentsu Media US teljesítménymarketingért felelős vezetője. „A PubMatic-kal való partnerség révén a dentsu értékes kereskedelmi és kiskereskedelmi adatokat használhat fel a fejlett célcsoport-meghatározás és jelentéskészítés érdekében, valamint a teljes médiaellátási lánc teljesítményének növelésére. A PubMatic segítségével továbbfejlesztjük a médiaaktiválás végponttól végpontig tartó, eredményközpontú megközelítését, és ügyfeleink számára átfogóbb stratégiákat kínálunk a márka számára és a kereskedelmi médiában.”

„A Lyft elkötelezett amellett, hogy értéket nyújtson ügyfeleink és érdekelt feleink számára” – mondta Kenan Saleh, GM, a Lyft média vezetője. „A PubMatic új megoldása hozzáférést biztosít számunkra a programozással kapcsolatos szakértelemhez, a növekedéshez és a hatókörhöz, hogy segítsen nekünk az innovációban és a hirdetőkkel való kapcsolataink, valamint az általunk létrehozott bevételi lehetőségek növelésében.”

„Ahogy a kereskedelmi média egyre fontosabbá válik a márkák számára, a hozzáférési pontok is egyre tagoltabbakká válnak” – mondta Erin Madorsky, az MiQ amerikai stratégiai igazgatója. „Az MiQ-nál fontos számunkra, hogy továbbra is olyan technológiai vezetőkkel folytassunk partnerséget, mint a PubMatic, és segítsük ügyfeleinket a kiskereskedők értékes vásárlóival való kapcsolatteremtésben, illetve a a kereskedelmi médiatérben sikeres üzleti eredmények elérésében.”

„A Wallapop egy vezető piactér, amely a fogyasztókat új lehetőségekkel köti össze” – mondta Lepcsényi Soma, a használt termékek értékesítésére szolgáló Wallapop Programmatic menedzsere. „A PubMatic szakértelme a programmatic média területén és a Convert bevezetése támogatni fogja üzleti céljainkat, hogy új kapcsolatokat teremtsünk a fogyasztókkal és a márkákkal, javítsuk a felhasználói élményt, és segítsünk növelni az értéket, amit a hirdetők számára nyújtani tudunk.”

„A kereskedelmi média egy újabb hosszú távú növekedési hajtóerőt teremt a PubMatic üzletága számára” – mondta Peter Barry, a PubMatic vállalatnál az Addressability és Commerce Media alelnöke. „Az adatokhoz való hozzáférés, a bevételteremtés és az ellenőrzés kritikus fontosságú a kereskedelmi médiahálózatok és hirdetőik számára, és a PubMatic ezeken a területeken régóta tölt be vezető szerepet és kínál innovációt. Azzal, hogy jelentős beruházásokat hajtunk végre a Converttel közösen a személyére szabott technológia fejlesztésébe, bízunk abban, hogy továbbra is képesek leszünk nagyobb értéket teremteni ügyfeleink számára.”

A Concert eszközzel kapcsolatos további részletekért látogasson el a pubmatic.com/convert oldalra.

A PubMatic bemutatása
A PubMatic (Nasdaq: PUBM) egy független technológiai vállalat, amely az ügyfelek értékajánlatának maximalizálását teszi lehetővé a legújabb digitális reklámellátási lánc szolgáltatásával. A PubMatic értékesítőoldali platformja lehetővé teszi a világ vezető digitális tartalomkészítői számára készleteik kezelését és a megtérülés fokozását a marketingtevékenységekbe végrehajtott befektetések megtérülésének fokozásával, valamint az elért hallgatóság méretének növelésével különböző reklámformátumokban és eszközökön. 2006 óta a rendszeralapú megközelítésünk lehetővé tette az adatok hatékony, valós idejű felhasználását. A skálázható és rugalmas programozható innováció lehetővé tételével javítjuk az ügyfeleink eredményeit, miközben egy dinamikus és átlátható digitális reklámellátási láncot hozunk létre.

Sajtókapcsolat:

Broadsheet Communications for PubMatic
pubmaticteam@broadsheetcomms.com
(917) 826-1103

A bejelentést kísérő fotó elérhető a https://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/6c50d18e-abb5-40de-83da-db5473e679b5 webhelyen.