Nokia kommentoi osakkeensa kaupankäyntiä


Nokia Oyj
Pörssitiedote
29.8.2024 klo 22:30 EEST

Nokia kommentoi osakkeensa kaupankäyntiä

Espoo – Nokia julkistaa tämän pörssitiedotteen kommentoidakseen markkinahuhusta johtuvaa osakkeensa viimeaikaista kaupankäyntiä. Nokialla ei ole mitään tiedotettavaa liittyen tänään mediassa julkaistuun markkinahuhuun, eikä siihen liittyvää sisäpiiriprojektia.

Matkapuhelinverkot on strategisesti erittäin tärkeä Nokialle ja sen asiakkaille, ja yhtiö on sitoutunut sen menestykseen. Matkapuhelinverkot on edistynyt tänä vuonna merkittävästi sekä kustannusrakenteensa alentamisessa että tuoteportfolionsa kilpailukyvyn varmistamisessa. Se on voittanut sopimuksia uusien asiakkaiden kanssa ja kasvattanut osuuttaan jo olemassa olevissa asiakkuuksissa. Nokia keskittyy varmistamaan, että Matkapuhelinverkot on hyvin asemoitunut tarjoamaan asiakkailleen alan parhaimpia verkkoja, investoimaan portfolioonsa ja luomaan lisäarvoa Nokian osakkeenomistajille.

Nokia
Nokia luo teknologiaa, joka auttaa maailmaa toimimaan yhdessä.

B2B-teknologia- ja innovaatiojohtajana olemme tulevaisuuden aistivien, ajattelevien ja älykkäiden verkkoratkaisujen edelläkävijä. Johtoasemamme pohjautuu osaamiseemme matkapuhelin-, kiinteissä ja pilvipalveluverkoissa. Luomme arvoa immateriaalioikeuksilla ja pitkäaikaisella tutkimus- ja kehitystyöllä palkitun Nokia Bell Labsin johdolla.

Palveluntarjoajat, yritykset ja muut kumppanimme ympäri maailmaa luottavat Nokian verkkojen suorituskykyyn, vastuullisuuteen ja turvallisuusstandardeihin. Työskentelemme yhdessä kumppaneidemme kanssa kehittääksemme tulevaisuuden digitaalisia palveluita ja sovelluksia.

Lisätietoja:

Nokia
Viestintä
Puh. +358 10 448 4900
Sähköposti: press.services@nokia.com
Maria Vaismaa, viestintäjohtaja

Nokia
Sijoittajasuhteet
Puh. +358 40 803 4080
Sähköposti: investor.relations@nokia.com