Institutionell investerare har köpt 25 000 000 aktier i Terranet


En institutionell investerare har den andra september 2024 köpt 25 000 000 aktier motsvarande cirka 2,5% av samtliga utestående aktier i Terranet. Affären gjordes till en kurs om 0,3465 SEK och säljare var Maida Vale Capital AB.

Anders Blom, företrädare för Maida Vale Capital och styrelseledamot i Terranet, kommenterar:

“Vi ser nu ett ökat intresse från diverse institutionella ägare när Terranet går in i en spännande och mycket intensiv period. Som största ägare i bolaget såg vi detta som en möjlighet att stärka vår likviditet och vårt långsiktiga ägande utan att påverka handeln i aktien. Vi ser fram emot den kommande utvecklingen i Terranet.”

Efter ovanstående transaktionen äger Maida Vale Capital ca 156 miljoner aktier i Terranet.

För mer information, vänligen kontakta:        
Magnus Andersson, VD        
E-mail: magnus.andersson@terranet.se

Om Terranet AB (publ) 
Terranets mål är att rädda liv i stadstrafik. Vi utvecklar banbrytande tekniklösningar för avancerat förarstöd (ADAS) och självkörande fordon som skyddar utsatta trafikanter från att skadas på vägen.
Med hjälp av en unik och patenterad teknologi scannar Terranets antikollisionssystem BlincVision vägen och detekterar objekt flera gånger snabbare och med högre precision än någon annan ADAS-lösning idag.

Terranet är baserat i Lund, Göteborg och Stuttgart, i hjärtat av den europeiska bilindustrin. Sedan 2017 är bolaget noterat på Nasdaq First North Premier Growth Market (Nasdaq: TERRNT-B).
Följ vår resa på: www.terranet.se


 


 

Bilaga



Pièces jointes

Nyhet_Terranet_Ny investerare