Fram til 1. april: gratis tekstmeldinger fra Internett


Telenor Mobil ønsker å vise sine kunder hvor raskt og enkelt det er å sende tekstmeldinger fra Internett til mobiltelefon og tilbyr derfor denne tjenesten gratis fra i dag og fram til 1. april. Tilbudet gjelder for alle Telenor Mobils abonnenter og kan brukes via www.telenor.no og www.sol.no.

Fordelene ved å sende tekstmeldinger fra Internett er at du kan sende meldinger på mer enn 160 tegn og at du kan sende samme melding til mange mottakere på en gang. Og når vi først er logget inn på PCen, vil det for mange av oss gå raskere å sende tekstmeldingen derfra enn å taste meldingen på mobiltelefonen. Det har lenge vært billigere å sende tekstmeldinger fra Telenor Mobils Internettsider. Normalpris på en melding herfra til en Telenor Mobil abonnent er 75 øre - mot 1 krone fra mobiltelefon. Og nå blir det altså helt gratis fram til 1. april.


SOL og Telenor Mobil - enda raskere, enda enklere

Scandinavia Online og Telenor Mobil har inngått et samarbeid for at det skal bli enda enklere og enda raskere å sende tekstmeldinger fra Internett. Fra i dag kan du sende tekstmeldinger direkte fra forsiden til Norges største Internett-portal SOL. Hver dag er rundt 350 000 mennesker innom denne siden, nær 430 000 - nesten 30 prosent av alle Internettbrukere i Norge - har denne som startside.

For å sende tekstmeldinger fra SOL er det bare å gå inn på www.sol.no, logge inn med mobiltelefonnummer og passord og sette i gang. I en pilotperiode fram til 1. april vil tjenesten være gratis å bruke fra SOL. Deretter vil normalpris på en tekstmelding fra SOL til en Telenor mobil- abonnent være 75 øre – mot en krone fra mobiltelefon.