Nokia Networks esittelee innovatiivisia kiinteän ja matkapuhelinverkon ratkaisuja CeBitissä


Nokia Networks esittelee huomenna avattavilla CeBit-messuilla Hannoverissa operaattoriasiakkailleen innovatiivisia kiinteän ja matkapuhelinverkon ratkaisuja.

Esiteltävia uusia ratkaisuja ovat mm. Internet-palveluidentarjoajille suunnattu Nokia Avenue
-etäkäyttöpalvelin. Nokia Avenue on ainutlaatuinen tuote, joka vähentää kustannuksia ja lisää operaattorin tai Internet-palveluntarjoajan tuloja. Jopa 50 000 asiakasta palveleva Nokia Avenue on markkinoiden suurikapasiteettisin ja sisältää ainoana tuotteena puhelinverkon SS7-perussignaloinnin. Signalointi mahdollistaa puhelinkeskuksen ohittamisen esimerkiksi yrityksen toimipaikkojen välisissä ISDN-yhteyksissä. Tämä lisää Internet-palvelun tarjoajan osuutta yhteysmaksuista.

Nokia esittelee myös operaattoritason WAP-yhdyskäytävän Nokia Artus Messaging Platformin uusia ominaisuuksia. Uudet ominaisuudet liittyvät mm. GPRS-laskutukseen, tilaajien identifiointiin sekä dataliikenteen salaukseen puhelimen ja WAP-palvelimen välillä. Yhdessä KPN-operaattorin kanssa esitellään turvallista sähköistä kaupankäyntiä matkapuhelimella.

Nokia esittelee CeBitissä myös aikaisemmin tässä kuussa Cannesissa julkistamiaan seuraavan sukupolven matkapuhelinverkon tuotteita. Keskeisiä niistä on mm. kolmitoiminen (GSM, EDGE, WCDMA) Nokia MetroSite -tukiasema kaupunkikeskustoihin ja muille vilkkaille alueille. Kolmitoiminen tukiasema mahdollistaa joustavan kehityspolun nykyisestä GSM-verkosta seuraavan sukupolven WCDMA-verkkoon.

CeBitissä on mukana myös Nokian kolmannen sukupolven ratkaisuja ja palveluja esittelevä rekka. Näissä liikkuvissa esittelykeskuksissa asiakkaat voivat nähdä, arvioida ja testata erilaisia matkapuhelinverkon multimediasovelluksia.

Lisätietoja antaa:

Nokia Networks
Viestintäosasto
Puh. (09) 5113 8193
Fax. (09) 5113 8199

www.nokia.com
sähköposti: nokia.networks@nokia.com