PRESSKOMMUNIKÉ FRÅN ORDINARIE BOLAGSSTÄMMA I NET INSIGHT


Vid ordinarie bolagsstämma den 26 april 2000 i Net Insight AB (publ) har bolagsstämman på styrelsens förslag fattat följande beslut:

- att till styrelseledamöter omvälja Håkan Kihlberg, Bernt Magnusson, Bengt Olsson och Lars Gauffin samt att till nya styrelseledamöter välja Lars Berg, Bo Dimert samt Lage Jonason. Till styrelsesuppleant valdes Christer Bohm.

- att utdelning ej skulle ske för 1999.

- om split av bolagets aktier 5:1 samt därav föranledda ändringar i bolags-ordningen.

- om personaloptionsprogram som ger möjlighet att erhålla aktier av serie B i Net Insight AB. För innevarande år omfattar programmet 322.000 personaloptioner (före split).

- om utgivande av skuldebrev förenat med 435.000 avskiljbara optionrätter till nyteckning av aktier för fullgörande av personaloptionsprogrammet. Detta program motsvarar en utspädning om ca. 5 procent av det totala antalet aktier samt ca. 3 procent av det totala antalet röster.

- att bemyndiga styrelsen att intill tiden för nästa ordinarie bolagsstämma besluta om nyemission av högst 910.000 aktier av serie B före split, mot-svarande en ökning av aktiekapitalet med högst 182.000 kronor.

Revisorer är alltjämt de av bolagsstämman 1999 omvalda auktoriserade revisorerna Marcus Johansson och Bertil Johanson, Öhrlings PricewaterhouseCooopers.

NET INSIGHT AB (publ)


Styrelsen