Telenor først med personlig WAP-hjemmeside


Brukervennligheten på WAP forbedres betraktelig når Telenor Internett nå tilbyr sine 350.000 brukere å lage sin egen WAP-hjemmeside. En personlig og skreddersydd startside gir WAP-brukere muligheten til å samle sine favoritter blant mylderet av tjenester på ett sted.

Ved hjelp av Telenor Internetts nye hjelpeprogram settes den personlige hjemmesiden sammen etter brukernes egne ønsker. Løsningen åpner for å sy sammen egen tekst med et bredt utvalg eksisterende WAP-kategorier. Dermed kan nyheter, e-post og aksjekurser enkelt kombineres med private favoritter. Et bilde av kjæresten på mobilen eller oppdateringer fra ditt favorittlag i England vil kunne gå hånd i hånd med chat-tjenester og mobil handel. Dette gjør at Telenor Internett kan tilby markedets mest avanserte løsning for personalisering av WAP-tjenester.

Enkelt
På internettadressen http://wap.online.no/html/MinWAP-side/ blir brukerne geleidet av et brukervennlig hjelpeprogram. Her er det blant annet mulig å konvertere vanlige bilder til ”WAP-format”, og å legge et privat fotoalbum over i mobiltelefonen. I tilegg finnes en rekke ferdig konverterte bilder til bruk som symboler på egen hjemmeside. I løpet av 15 minutter har brukerne sin egen hjemmeside oppe og går, en side som er tilgjengelig umiddelbart.

Tjenesten, som er utviklet av Nextras WAP-gruppe i samarbeid med det slovenske firmaet Inetis, er gratis for Telenor Internetts brukere. For oversikt over Telenor Internetts WAP-tilbud, gå til http://wap.online.no/