Kraftig prisreduksjon på Internettsurfing


Med 150 timer nettsurfing i måneden for bare 499 kroner, etablerer Online 150 seg som markedets beste tilbud for storbrukere av Internett. Med en gjennomsnittlig surfetid på mer enn tre timer daglig kan besparelsene bli på opp til 75 prosent. Prisen per minutt på dagtid vil kunne reduseres fra 22 til 6 øre.

Med Online Trafikk reduseres prisen til 12 øre minuttet, uansett bruk og uansett tid på døgnet, med en fast startpris på 45 øre. Dette innebærer at også brukere med en lavere surfetid kommer godt ut med Nextras nye tilbud, i og med at alle garanteres en rabatt på minimum 14 prosent. Også med dette abonnementet oppnås betydelige rabatter ved høyere forbruk.

Med den nye tjenesten skilles regningen for Internettforbruket fra den vanlige telefonregningen. Dermed blir oversikten og kontrollen over forbruk og utgifter vesentlig forbedret.

Stor etterspørsel
Det nye tilbudet sikrer alle kunder med Telenor Internett-abonnement en minimumsrabatt på 14 prosent. For storforbrukere av Internett kan besparelsene raskt komme opp i flere tusen kroner per måned. Online 150 er ideelt for brukere med hjemmekontor, eller som på andre måter er avhengig av å være på Internett flere timer om dagen. Morten Lundal, Konserndirektør for Internett i Telenor regner med at mer enn 50.000 brukere vil benytte seg av dette tilbudet. «Vi merker en kraftig etterspørsel etter et tilbud for dem som bruker Internett mye, både i jobb- og privatsammenheng. Med Online 150 og Online Trafikk sikrer vi disse kundene en meget konkurransedyktig løsning,» sier Lundal som fremhever den kvalitet og kapasitet Nextra har i sitt nettverk.

For å ta i bruk tjenesten må kundene legge inn Nextras prefiks (1533) for sin Internettoppkobling. Informasjon og bestilling av Online 150 og Online Trafikk gjøres på nettstedet www.online.no.