Nokia ja SAS aloittavat yhteistyön ja tarjoavat korkealuokkaisia matkapuhelimia lentomatkustajille


Nokia ja SAS, Scandinavian Airline Systems, ovat tänään ilmoittaneet aloittavansa yhteistyön, joka tuo Nokian matkapuhelimet SAS:n kansainvälisillä lennoilla myytävien tuotteiden valikoimaan. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun matkapuhelimia myydään lentokoneissa. Syyskuun 1. päivästä lähtien Nokia 8210 ja Nokia 8850 täydentävät SAS:n matkustajille tarjolla olevaa tuotevalikoimaa.

"Yhteistyömme on erinomainen osoitus siitä, että matkapuhelimista on tullut jokapäiväiseen elämään ja elämäntapaan liittyviä laitteita. Nokia ja SAS ovat vahvoja tuotemerkkejä, jotka molemmat edustavat yhteyksien vaivattomuutta omalla tavallaan. Nokian ja SAS ovat täydellinen pari maailman muuttuessa yhä langattomammaksi", sanoo toimitusjohtaja Sara Kullgren Nokia Mobile Phonesin Skandinavian yksiköstä.

"Koska SAS Flightshop on siirtymässä pois perinteisestä lennoilla tarjolla olevasta tuotevalikoimasta, etsimme uudentyyppisiä, vahvojen tuotemerkkien design-tuotteita. Suurin osa liikematkustajistamme arvostaa ylellisiä, trendikkäitä ja korkealuokkaisia tuotteita. Nokian matkapuhelimet täyttävät kaikki nämä vaatimukset", sanoo SAS Flightshopin johtaja Rickard Nisell.

Nokia 8210 on Nokian kevein matkapuhelin, ja sen muotoilu vetoaa erityisesti trenditietoisiin ihmisiin. Puhelimen toimintoihin kuuluvat äänivalinta, vaihdettavat Xpress-on(TM) värikuoret, datayhteydet infrapunaportin kautta sekä kuvaviestintätoiminto. Nokia 8850 on huippuluokan puhelin ajatonta kauneutta arvostaville ihmisille. Kevyessä, pienikokoisessa puhelimessa on metallinhohtoinen kuori, ja sen monipuolisiin ominaisuuksiin kuuluvat äänivalinta, kuvaviestintätoiminto sekä infrapunaportti datayhteyksiä varten.

Lisätietoja

Nokia Mobile Phones
Viestintäosasto
puh. 010 5051

www.nokia.com