Telenor tilbyr hjemmeside på få minutter


Telenor Internetts 350.000 abonnenter i Norge vil nå kunne lage sine egne hjemmesider med markedets mest enkle og brukervennlige hjemmesidegenerator. Ved hjelp av et sett ferdigutviklede maler kan brukerne uten programmering skape en personlig og særpreget hjemmeside med et profesjonelt design. Innholdet administreres ved hjelp av enkle pek og klikkbokser. Kundene kan i tillegg administrere sine egne side uansett hvor han eller hun befinner seg i verden.

«Vi ser at personlige hjemmesider er meget populært, og ønsker derfor at våre brukere skal få det beste verktøyet for å lage slike sider. Med vår nye løsning skal alle som ønsker det kunne skape sin profesjonelle hjemmeside», sier direktør Knut Haakon Nilsen i Telenor Internett. Hjemmesidegeneratoren er gratis for Telenor Internetts kunder.

Interaktivitet
Tjenesten, som er utviklet av stavangerfirmaet WebSite på oppdrag fra Telenor Internett, flytter fokus fra programmering til innhold. Grunnarbeidet er allerede gjort, mens Telenor Internetts abonnenter kan konsentrere seg om å sy elementene sammen etter egne ønsker. Selv om løsningen er særdeles enkel i bruk vil den også kunne tilfredstille den avanserte bruker. Med opptil 100 MB plass har hjemmesidemakerne stor lagringsplass å boltre seg på. Det er lagt stor vekt på å muliggjøre interaktivitet, for å gjøre sidene dynamiske og levende.

Telenor Internett vil jevnlig oppdatere hjemmesidegeneratoren med nye moduler, slik at tjenesten til enhver tid har topp funksjonalitet og er tilpasset brukernes behov. Det vil fortsatt være mulig å benytte Telenor Internetts eksisterende løsninger for å lage hjemmesider.

Se også www.online.no