Nokia Design Galaa vietettiin Pariisin muotiviikolla


Nokia on esitellyt uuden Xpress-on™ -värikuorien kevätmalliston Nokia 8210 -puhelimeen Nokia Design Gala -tapahtumassa Pariisissa. Nokia 8210:n ainutlaatuinen tyyli ja kuusi uutta eloisaa väriä valloittivat näyttämön tilaisuudessa, jossa esiteltiin Nokia Design Centerin suunnittelemia uusia lisävarusteita.

Ensiesiintymisensä tekivät myös Nokia Young Designers –ryhmään kuuluvien muotisuunnittelijoiden luomukset. Ryhmään kuuluvat Sharon Wauchob, Maurizio Galante, Jeremy Scott ja Kostas Murkudis. Heidän suunnittelemansa innovatiiviset ja tyylikkäät lisävarusteet syntyivät viime vuonna Nokian kanssa aloitetun yhteistyön tuloksena. Yhteistyön tavoitteena oli etsiä uutta tyyliä matkapuhelimen käyttöön ja erityisesti Nokia 8210 -puhelimeen liittyen. Nuoret muotoilijat edustavat eri kulttuureja ja jokaisella on oma tyylinsä, mutta heidän Nokialle suunnittelemiaan tuotteita yhdistää tietoisuus muodin ja matkapuhelinteknologian entistä läheisemmästä suhteesta.

"Pariisissa viime vuonna esitellyn muotikategoriamme hieno menestys todistaa selkeästi, että matkapuhelin on paljon enemmän kuin pelkkä viestintäväline. Se on tärkeä osa elämäntyyliä ja ilmaisee käyttäjänsä yksilöllistä makua ja persoonallisuutta. Pariisissa nyt esittelemämme uudet lisävarustekonseptit kuvastavat pyrkimystämme huipputason muotoiluun. Ne ovat myös osoitus jo vuosikymmenen ajan tekemästämme työstä teknologian, tyylin ja muotoilun yhdistämiseksi erinomaisen tuotevalikoiman avulla. Osallistumisemme muodin maailmaan on luonnollista jatkoa työllemme muotoilun parissa, ja olemme mielellämme jälleen mukana Pariisin muotiviikolla", sanoo Nokia Mobile Phonesin pääsuunnittelija Frank Nuovo.

Nokia osallistuu nyt toista kertaa Pariisin muotiviikolle. Tänä vuonna Nokia tarjoaa uraa luoville muotisuunnittelijoille tilaisuuden esitellä kokoelmiaan Petit Palaisin Nokia Fashion Hall -tapahtumassa. Mukana olevia muotoilijoita ovat muun muassa Gilles Rosier, José Enrique Oña Selfa, Jean Paul Knott, André Walker ja Gaspard Yurkievich.


Lisätietoja:

Nokia Mobile Phones
Viestintäosasto
Puh. 010 5051

www.nokia.com