Nokia julkisti uuden verkkoturvaratkaisun

Espoo, FINLAND


Nokia julkisti tänään yritysten sivukonttoreille ja etätoimistoille tarkoitetun Nokia IP110 –verkkoturvaratkaisun.

Nokia IP110 sisältää Check Point FireWall-1 -palomuurin, joka estää asiattoman pääsyn yrityksen tietoverkkoon. Lisäksi ratkaisuun on saatavissa Check Point VPN-1 -virtuaalinen yksityisverkko. Tämän avulla yrityksen tietokoneet ja muut päätelaitteet voivat muodostaa oman, suljetun lähiverkkonsa Internetin kautta, vaikka ne sijaitsisivat eri puolilla maailmaa.

Nokia IP110 sopii toimistoille, joissa on 10-50 työntekijää. Koska tässä ratkaisussa ovat valmiina kaikki tarpeelliset verkkosuojatoiminnot, erillisten laitteistojen ja ohjelmistojen yhteensovittamista ei tarvita. Myös asennus ja käyttöönotto on tehty helpoksi.

"Nokia IP110 on erinomainen vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat turvallisen tietoverkon nopeasti ja edullisesti. Ratkaisu on yhtenäinen ja helppokäyttöinen, joten atk-henkilöstön aika ei tuhlaannu ohjelmistojen yhteensovittamiseen eikä monimutkaisiin asennustoimiin", toteaa myyntijohtaja Jukka Jyränoja Nokia Internet Communications –yksiköstä.

"Moni yritys ei vielä ole suojannut etätoimistojen ja sivupisteiden tietoverkkoja millään tavalla. Nämäkin verkot on kuitenkin syytä turvata ajoissa", Jyränoja muistuttaa.

Nokia IP110 tukee keskeisiä IP-reititysprotokollia ja mahdollistaa myös etähallinnan. Laitteisto on varustettu kolmella 10/100 Ethernet -portilla. Ratkaisu kuuluu Nokian IP-verkkoturvatuotevalikoimaan, johon sisältyvät lisäksi Nokia IP330-, IP440- ja IP650 –laitteistot.

Nokia IP110 tulee Suomessa myyntiin välittömästi.

Lisätietoja antaa:

Nokia Internet Communications
Viestintä
Puh. 040 521 7844

www.nokia.com