INCAP ELECTRONICS OY:N HELSINGIN JA VUOKATIN TEHTAIDEN KUNNOSSAPITO ABB:LLE


Incap Electronics Oy on myynyt Helsingin ja Vuokatin tehtaiden kunnossapitotoiminnot ABB Service Oy:lle. Vastuu tehtaiden kunnossapidosta ja kunnossapidon kehittämisestä siirtyy 12. helmikuuta alkaen ABB Service Oy:lle. Incap Electronics Oy:n kunnossapitoyksiköistä siirtyy ABB Servicen palvelukseen 9 henkilöä ns. vanhoina työntekijöinä.

Incap Electronics Oy:n toimitusjohtajan Kari Saarisen mukaan korkeatasoisen ja tehokkaan kunnossapidon varmistaminen tuli tarpeelliseksi yhtiön toiminnan edelleen laajentuessa. Tavoitteena on nostaa tehtaiden käyttöastetta ja parantaa toimitusvarmuutta entisestään. Tekniikan ja automaation kehittyessä tarvitaan myös kunnossapidossa yhä enemmän sellaista erityisosaamista, josta pystyy parhaiten vastaamaan siihen erikoistunut yritys.

Incap Electronics Oy on Incap-konserniin kuuluva elektroniikka- ja sähköalan sopimusvalmistaja, joka tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista elektroniikan ja ohutlevymekaniikan valmistuspalvelua. Yhtiöllä on tehtaita Helsingissä, Vaasassa, Vuokatissa ja Viron Kuressaaressa. Incap Electronicsin liikevaihto vuonna 1999 oli yli 34 m€, ja yhtiön palveluksessa on noin 600 henkilöä.

ABB Service Oy on Suomen johtava teollisuuden kunnossapidon palveluyritys, joka tarjoaa kunnossa- ja käynnissäpitopalveluita, uusintaprojekteja sekä varaosa- ja logistiikkapalveluita useille toimialoille. Liikevaihto 1999 oli 181 m€, henkilöstöä on tällä hetkellä 2000 ja toimintaa 40 paikkakunnalla Suomessa.

Lisätietoja antaa Incap Electronics Oy:n toimitusjohtaja Kari Saarinen, puh. 010 612 2001.