Nokia ja Primatel solmivat yhteistyösopimuksen


Nokia ja Primatel ovat allekirjoittaneet sopimuksen yhteistyöstä operaattoripalveluiden tuottamisessa. Sopimus vahvistaa Nokian kykyä tukea operaattoreita matkapuhelinverkkojen operoinnissa.

Yhteistyösopimuksen mukaan Primatel tarjoaa jatkossa asiantuntijaresursseja toisen ja kolmannen sukupolven matkapuhelinverkkojen operoinnin kehittämiseen, hallintaan ja optimointiin.

Nokia toimittaa osana Connecting@Care palvelutarjontaansa GSM-, GPRS ja 3G-verkkojen operaattoreille suuren joukon erilaisia palveluita, kuten tekniset tukipalvelut, verkkojen operointipalvelut sekä tuki sisältöpalvelujen kehittämisessä. Yhdistämällä oman asiantuntemuksensa ja avainyhteistyökumppaneiden, kuten Primatelin, asiantuntemukseen, Nokia pystyy tarjoamaan oikeanlaisen tuen kaikille verkkoasiakkailleen.

Nokian tavoitteena on tuoda markkinoille täysin standardinmukainen avoimiin rajapintoihin perustuva kolmannen sukupolven 3G-verkkoratkaisu vuonna 2001.

Primatel on tietoliiketoimintaratkaisuja tarjoava yritys, jonka erikoisaloihin kuuluvat kokonaisvaltainen suunnittelu, tietoliikenneverkkojen asentaminen ja ylläpito. Primatelin laajasta tietotaidosta johtuen kansainvälisen liiketoiminnan laajeneminen on ollut nopeaa ja lisännyt yhteistyömahdollisuuksia kaikkialla maailmassa.

Lisätietoja antaa:

Nokia Networks
Viestintä
Puh. +358 7180 38195
Sähköposti nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com