Telenor inviterer til bredbåndskonkurransen Broadtrip


Broadtrip er en konkurranse der Telenor inviterer publikum til å sende inn ideer og konsepter for nye innholdstjenester til bredbånd. Bredbånd er noe vi omgir oss med daglig, blant annet gjennom TV. TV formidler flere kanaler med levende lyd og bilde, og det er slik vi definerer bredbånd; dataoverføringskapasitet stor nok til å overføre levende lyd og bilder av god kvalitet. Telenor leverer i dag bredbåndstjenester via både TV og PC, og i fremtiden også over mobiltelefonen.

"Hvilke innholdstjenester er vi på jakt etter? Det kan være nyttige tjenester eller bare morsomt tidsfordriv. Det kan være mobile tjenester, tjenester til nytte når du er på farten, eller det kan være ideer om hvordan utnytte interaktivt TV til å la folk hjemme delta i diskusjonsprogrammer", sier Thor Bekkavik, prosjektleder for Broadtrip.

Publikum inviteres til å være med å påvirke innholdet på morgendagens TV, mobil eller PC. Send en lettfattelig tekst på en A4-side med beskrivelse av ideen. Faller juryen for konseptet er veien kort til utviklingsstøtte, teknisk support og finansiering. Bidragene vurderes etter originalitet, design, gjennomførbarhet og forretningsmessig potensiale.

Det er Telenor Broadband Services sammen med Zonavi, Djuice, iCanal, Metropol TV, Norsk Filminstitutt og Fruitcake som står bak Broadtrip. Representanter fra selskapene vil sitte i juryen som skal avgjøre hvem som stikker av med førstepremien som er en tur for fire personer til New York og gratis bobil med sjåfør i to uker - til en verdi av 100.000 kroner.

Fristen for innlevering er 15. juni 2001.

For ytterligere informasjon, se www.broadtrip.no