Transcom WorldWide segrade i den årliga internationella kundrelationsutmärkelsen från Teleperformance


Transcom WorldWide S.A. vann första pris i Teleperformance kundrelationstävling avseende telefonsamtalshantering. Transcom WorldWide var ett av 87 företag, tillsammans representerande 12 olika branscher i Österrike, som deltog i tävlingen.
 
För att utse vinnaren genomfördes hemliga telefonsamtal där Transcom WorldWide och de andra företagen testades och utvärderades inom en mängd områden som: tillgänglighet, introduktion, vänlighet i mottagandet, lyssnande, hängivenhet, språklig kvalité, säljförmåga, samtalets avslutande, samtalets generella atmosfär samt effektivitet.
 
"Eftersom kvalitet är det vi har fokuserat på så känns det väldigt uppmuntrande för hela organisationen att få denna bekräftelse på att våra ansträngningar uppmärksammas och uppskattas", säger Vigo Carlund, VD för Transcom WorldWide S.A.
 
"Transcom WorldWide S.A. finns med sina 26 callcenter representerat i Danmark, Estland, Frankrike, Finland, Italien, Lettland, Luxemburg, Marocko, Nederländerna, Norge, Schweiz, Spanien, Sverige, Tyskland, och Österrike.
 
Transcom WorldWide, med huvudkontor i Luxemburg, är ett dotterbolag till Industriförvaltnings AB Kinnevik. Företaget hanterar kundservicen för konsumentintensiva företag inom en rad olika branscher som e-handel, telekommunikation, resor, försäljning, finans och energi. Transcom WorldWide erbjuder ett brett sortiment av traditionella och nyutvecklade tjänster inom relationsmarknadsföring såsom inkommande och utgående telefoni, behandling av telefax och e-mail, IVR (Interactive Voice Response) och Internet tjänster. Produktprogrammen skräddarsys och varierar från enkla applikationer till komplexa program som erbjuds på både nationell och internationell basis på hela 37 olika språk.
 
Stockholm, 27 juni 2001
 
INDUSTRIFÖRVALTNINGS AB KINNEVIK
 
För ytterligare information:
Vigo Carlund, VD, tel 08-562 000 00

Attachments

Pressmeddelande (PDF)