100.000 bruker Telenors kundeservice på Internett


Behovet for å kunne følge med på egen telefonregning er hovedårsaken til den kraftige økningen i antall brukere på Dine sider. Ved hjelp av få tastetrykk kan kundene enkelt følge med på telefonregningen, melde flytting av abonnement, bestille tilleggstjenester og bruke en egen kalkulator som beregner hvilke rabatter som lønner seg best for den enkelte. Hver uke sjekker ca 10. 000 telefonregningen på nettet.

- Vi er svært fornøyde med denne utviklingen. I løpet av en enkelt uke har vi har registrert helt opp til 85.000 besøkende, sier fungerende pressetalskvinne i Telenor Telecom, Marianne Østensen.

- Kundehenvendelser på nett øker kraftig, og for mange er det mer naturlig å hente den informasjon de trenger på Internett fremfor å ringe for eksempel kundeservice. En av de mest populære tjenestene akkurat nå, er å sjekke om man kan få ADSL, dvs. høyhastighets Internett-forbindelse, der man bor. Dette kan enkelt bestilles via Dine sider, sier Marianne Østensen.

Telenor vil videreutvikle Dine sider til å bli et enda bedre interaktivt nettsted for privatkunder. Noen eksempler er enklere bestillingsprosesser, en "ring meg"-knapp som gjør at kunden vil bli ringt opp av for eksempel kundeservice, og en søkefunksjon som viser vei til nærmeste Telenor-forhandler.


For mer informasjon, se http://www.privat.telenor.no