Nokia isännöi musiikki- ja lautailutapahtumaa Manchesterissa, Iso-Britanniassa


Nokia isännöi kolmatta kertaa nuorisolle suunnattua musiikki- ja lautailutapahtumaa 13. lokakuuta Manchesterissa, Iso-Britanniassa. Edelliset suositut tapahtumat järjestettiin Oberhausenissa, Saksassa ja Varsovassa, Puolassa. Totally Board on nimensä mukaisesti laajentunut kattamaan lautailun lisäksi myös nuorison elämäntapojen mukaiset musiikkityylit.

"Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme järjestää Totally Board musiikki- ja lautailutapahtuman Manchesterissa," sanoo johtaja Pekka Rantala Nokia Mobile Phonesin Euroopan ja Afrikan markkinoinnista. "Tämän vuoden tapahtuma keskittyy erityisesti musiikkiin, jonka merkitys langattomassa viihteessä on kasvussa."

12-tuntisen tilaisuuden aikana esitetään kahdella musiikkilavalla viimeisintä rap, hip-hop ja indie-rockia sekä nähdään taidonnäytteitä lajiensa huippuosaajilta, kuten lumilautailija Jussi Oksaselta ja Joni Malmilta. Lumilautailun lisäksi esitellään myös freeskiing ja in-line luistelu -lajeja. Verttirampilla nähdään rullalautailua ja BMX -pyöräilyä. Yli 20 metrin korkuisella lumilautarampilla järjestetään Big Air -kilpailu. Tapahtuman kuluessa yleisöllä on mahdollisuus osallistua kännykkächattiin ja keskustelu heijastetaan jättikokoiselle valkokankaalle. Club Nokia, Nokia-puhelinten omistajien asiakaskerho, on paikalla esittelemässä palvelu-, peli- ja musiikkitarjontaansa.

Club Nokia tarjoaa räätälöityjä etuja Nokian matkapuhelinten omistajille Euroopan ja African alueella. Rekisteröidyttyään Club Nokian jäseneksi Nokia-puhelimen omistaja voi käyttää Club Nokian webbi- ja WAP-palveluita.

Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjä-ystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelin-valmistajan ja yhden johtavista matka-puhelin-, kiinteiden ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langatto-muuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.


Lisätietoja antaa:

Nokia Mobile Phones
Viestintä
Puh. 07180 08000

www.nokia.fi