Nimityksiä Jaakko Pöyry Groupin Metsäteollisuus-liiketoimintaryhmässä



Jaakko Pöyry Oy:n Yleissuunnittelun osastoryhmässä on tehty seuraavat nimitykset:

Automaatio- ja informaatioteknologiaosasto

Asko Arola on nimitetty osaston johtajaksi.

Mauri Heikkinen on nimitetty osasto varajohtajaksi. Hän vastaa myös turvallisuuteen liittyvien järjestelmien (TLJ) teknologiaosaamisen kehittämisestä.

Hannes Martikainen on nimitetty suunnittelupäälliköksi (Design Manager) vastuualueena järjestelmät ja verkot (Systems and Networks).

Raimo Rahkonen on nimitetty suunnittelupäälliköksi (Design Manager) vastuualueena tehtaiden tiedonhallinta (Mill Information Management).

Janne Kiiskinen on nimitetty suunnittelupäälliköksi (Design Manager) vastuualueena Web-teknologia (Web Technology).

Mikko Höynälänmaa on nimitetty osaston kehityspäälliköksi (Development Manager) vastuualueena pitkän tähtäyksen teknologiakehitys ja yhteydet koulutus- ja tutkimuslaitoksiin (Future Technologies and Co-operation with Reasearch Institutes)

Ilkka Luukka on nimitetty tuotepäälliköksi (Product Manager) vastuualueena WebPub ja CamC.

Frank Sundman on nimitetty suunnittelupäälliköksi (Design Manager) vastuualueena laitostiedonhallintajärjestelmä ProElina (ProElina, Plant Data Management System).

Sähköteknologiaosasto

Olli Saari on nimitetty osaston johtajaksi.

Juha Leinonen on nimitetty osaston varajohtajaksi.

Jouko Kolsi on nimitetty suunnittelupäälliköksi (Design Manager) vastuualueena voimanjakelu (Electrical Power Distribution).

Hannu Vaittinen on nimitetty tuotepäälliköksi (Product Manager) vastuualueena voimanjakelualueen EPRO-tuotteet (EPRO Products, Power Distribution ).

Olavi Sundberg on nimitetty suunnittelupäälliköksi (Design Manager) vastuualueena pienjänniteverkkojen mitoitus (Low Voltage Network Calculations ).

Raimo Lahola on nimitetty suunnittelupäälliköksi (Design Manager) vastuualueena väyläteknologia ja älykkäät keskukset (Data Bus Technology and Intelligent Starters).

Raimo Hjerppe on nimitetty suunnittelupäälliköksi (Design Manager) vastuualueena normit ja määräykset (Standards and Regulations).

Jorma Tiihonen on nimitetty tuotepäälliköksi (Product Manager) vastuualueena laitostiedonhallintajärjestelmä ProElina (ProElina, Plant Data Management System).