Fujian Mobile Communications Company valitsi Nokian paikantamispalveluratkaisun



Fujian Mobile Communications Company ja Nokia Neu Commtech Co ovat allekirjoittaneet sopimuksen Nokian langattomaan mPosition -teknologiaan pohjautuvien paikantamispalvelujen toimittamisesta Kiinaan. Nokia Neu Commtech Co on Nokian yhteisyritys ja yksi Kiinan johtavia langattomien datapalveluiden toimittajia.

Nokian mPositionin avulla Fujian MCC:n voi ottaa käyttöönsä paikantamispalvelut GSM-verkossaan.

Nokia toimittaa Fujian MCC:lle Nokia Gateway Mobile Location- ja Serving Mobile Location -keskukset ja muita m-Position verkkolaitteita. Lisäksi sopimukseen kuuluvat asennus- ja käyttöönottopalvelut. Toimitukset on jo aloitettu ja ratkaisu on otettu käyttöön Fuzhoun ja Xianmenin kaupungeissa. Nokian m-Position ratkaisu otetaan kokonaisuudessaan käyttöön vuoden 2002 alkupuoliskolla.

Fujian MCC:llä on 4,8 miljoonaa asiakasta Fujianin maakunnassa.

Nokia on Kiinan johtavia tietoliikennetoimittajia. Nokialla on Kiinassa yli 20 myyntitoimistoa, kahdeksan yhteisyritystä ja kaksi tuotekehitysyksikköä. Henkilöstömäärä on yli 5000.

Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjä-ystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matka-puhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä

Lisätietoja antaa:

Nokia Networks
Viestintäosasto
Puh. 07180 38195
Sähköposti: nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com
www.nokia.fi