Nieuwe versie AND Declaratie 2002 op de markt


Voorkomen onterechte bijtelling
De fiscus baseert de bijtelling voor een auto van de zaak op het aantal privékilometers dat de berijder in een kalenderjaar rijdt. Alleen wanneer blijkt dat de berijder de auto op jaarbasis minder dan 500 kilometer voor privéritten gebruikt, behoeft geen bijtelling te worden aangegeven. De berijder zal dit zelf moeten aantonen aan de hand van een zorgvuldig bijgehouden rittenadministratie. De berijder kan met AND Declaratie 2002 zijn kilometerregistratie gemakkelijk bijhouden. Op deze manier kan de berijder voorkomen dat hij onterecht bijtelling krijgt bij zijn inkomen, ofwel dat een te hoog percentage wordt berekend. Het programma is ook uitermate geschikt om te gebruiken als kilometer-declaratiesysteem aan de werkgever.

Nauwkeurige afstandsberekeningen
Op basis van het actuele wegennetwerk maakt AND Declaratie 2002 een kilometerregistratie aan de hand van postcodes of plaatsnamen van begin- en eindpunt. Het programma maakt gebruik van de volledige postcodes (vier cijfers en twee letters), waardoor het zeer nauwkeurige afstandberekeningen kan maken. De interface is zeer gebruiksvriendelijk. Zo is het mogelijk de tien meest voorkomende routes toe te voegen aan de favorieten. Bovendien beschikt het programma over diverse printopties.

Verkrijgbaarheid
AND Declaratie 2002 is verkrijgbaar bij de boekhandel, het warenhuis en de computer- en platenzaak voor de adviesprijs van Euro 49,99 (inclusief BTW). De CD-Rom wordt geleverd in een Big Box Verpakking, ISBN 90-5649-249-7, en in DVD Verpakking, ISBN 90-5649-250-0.