Pannon GSM valitsi Nokian MMS-ratkaisun Unkariin


Unkarilainen matkapuhelinoperaattori Pannon GSM on allekirjoittanut Nokian kanssa sopimuksen täydellisen multimediaviestijärjestelmän (MMS) toimittamisesta Pannonin GSM-verkkoon.

Nokian multimediaviestiratkaisun avulla matkapuhelinasiakkaat voivat lähettää ja vastaanottaa viestejä, joissa yhdistyvät teksti, kuvat, grafiikka ja ääni. MMS-puhelimesta voi myös lähettää multimediaviestin sähköpostiosoitteeseen.

"Yhteistyömme Nokian kanssa vahvistuu edelleen sopimuksen johdosta. Multimediaviestit mahdollistavat uusien, modernien multimediapalvelujen tarjoamisen asiakkaillemme", sanoo Pannon GSM:n toimitusjohtaja Björn Flakstad.

Nokialla on alan laajin kokemus multimediaviestiratkaisuista. Nokia on pilotoinut kaupallisia ratkaisuja vuoden 2001 loppupuolelta lähtien ja toimittanut MMS-ratkaisuja asiakkailleen joulukuusta 2001 lähtien.

Pannon GSM on unkarilainen matkapuhelinoperaattori. Heinäkuussa 2002 Pannon GSM:llä oli 2,3 miljoonaa asiakasta ja sen verkot kattoivat 99 prosenttia Unkarin pinta-alasta.

Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjäystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.


Lisätietoja antaa:

Nokia Networks,
Viestintäosasto
Puh. 07180 38195
Sähköposti: nokia.networks@nokia.com

www.nokia.com