Benoemingen bij Van Lanschot


Per 1 oktober 2002 is mr A.(Aernout) van der Does de Willebois (42) benoemd tot directeur International Wealth Management. International Wealth Management richt zich vanuit het hoofdkantoor in
's-Hertogenbosch op de dienstverlening aan Nederlandse top-vermogenden. De heer Van der Does opereert in nauwe samenwerking met de Raad van Bestuur,
de kantoren in binnen- en buitenland, Van Lanschot Asset Management, F. van Lanschot Trust Company en Family Office.

Drs J.J.(Jeroen)Ammerdorffer(34)is eveneens per 1 oktober benoemd tot directeur van het kantoor van Van Lanschot in Heerlen. Hij volgt in deze functie de heer Van der Does op. De heer Ammerdorffer is momenteel Senior Private Banker op het kantoor in Maastricht.

Mr P.E.(Paul)Veth(40)werd benoemd tot directeur van het kantoor in Apeldoorn. De heer Veth was eerder werkzaam bij Van Lanschot als Regionaal Krediet Functionaris in Apeldoorn en als Accountmanager Zakelijke Markt in Rotterdam.

(foto's) Mr A.(Aernout)van der Does de Willebois, directeur International Wealth Management.

Drs J.J.(Jeroen)Ammerdorffer, directeur van het kantoor in Heerlen.

Mr P.E.(Paul)Veth, directeur van het kantoor in Apeldoorn.

(foto's vrij van copyright: Ben Balster. De foto's worden u per e-mail toegestuurd of kunnen worden opgevraagd.
Telefoon 0297-566 883)

F. van Lanschot Bankiers NV is de oudste onafhankelijke bank van Nederland met een geschiedenis die teruggaat tot 1737. De bank richt zich op een drietal doelgroepen: de vermogende particulier, het middelgrote (familie)bedrijf en de institutionele belegger. Van Lanschot staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, waarin integrale advisering, persoonlijke service en maatwerk centraal staan. Van Lanschot NV is genoteerd aan de Euronext Amsterdam Stock Market.


's-Hertogenbosch, 25 september 2002