Nokia ja Linkage toimittavat Redbackin SmartEdge(TM) 800 Router-reitittimiä Suzhou Telecomille Kiinaan


 Nokia ja kiinalainen ohjelmistoyritys Linkage toimittavat Suzhou Telecomille Kiinaan Redback SmartEdge(TM) 800 Router -reitittimen, joka mahdollistaa VPN (Virtual Private Network) -ratkaisut Jiangsun maakunnassa.
 
Suzhou Telecom on China Telecomin tytäryhtiö ja yksi nopeimmin kasvavista tietoliikenneyhtiöistä Kiinassa. Suzhou sijaitsee Jiangsun maakunnassa Itä-Kiinassa.
 
Sopimus sisältää Suzhou Telecomin MPLS (Multiprotocol Label Switching)/VPN -verkon laajentamisen ja päivittämisen sekä laajat Nokian ja Linkagen toimittamat asiakaspalvelut. Toimitukset alkoivat tämän vuoden syyskuussa.
 
Nokia ja Redback ovat aiemmin tänä vuonna allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen intelligent edge ja laajakaistaverkon tuotteiden toimittamisesta. Yhtiöillä on myös myynti- ja asiakaspalvelu- yhteistyötä.
 
SmartEdge(TM) 800 Router -reitittimien avulla on mahdollista tarjota yrityksille laaja valikoima luotettavia ja kustannustehokkaita IP-pohjaisia sovelluksia ja palveluita. SmartEdge(TM) 800 Router -reitittimet toimivat virtuaaleissa rajapinnoissa ja ne mahdollistavat asiakkaille ja palvelujen tarjoajille mm. erilaisten VPN (Virtual Private Network) -ratkaisujen käytön.
 
Nokia on Kiinan johtavia tietoliikennetoimittajia. Nokialla on Kiinassa yli 20 myyntitoimistoa, kahdeksan yhteisyritystä ja kaksi tuotekehitysyksikköä. Henkilöstömäärä on yli 5000.
 
Nokia on johtava langattoman tulevaisuuden rakentaja. Kokemus ja innovatiivisuus sekä käyttäjäystävälliset tuotteet ja turvalliset ratkaisut ovat tehneet yhtiöstä maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan ja yhden johtavista matkapuhelin-, laajakaista- ja IP-verkkojen toimittajista. Nokian tavoitteena on parantaa yritysten tehokkuutta ja rikastuttaa ihmisten jokapäiväistä elämää yhdistämällä langattomuuden edut Internetiin. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu kuudessa pörssissä.
 
Lisätietoja:
 
Nokia Networks
Viestintäosasto
Puh. 07180 38711
nokia.networks@nokia.com
www.nokia.com
www.nokia.fi