Net Insight tecknar nytt distributionsavtal för Sydamerika


Eriline som startade 1992, är idag en ledande leverantör av utrustning och tjänster på den sydamerikanska telekommarknaden. Med över 160 anställda och ett omfattande nätverk av servicepartners har Eriline resurserna för en bredare introduktion av Net Insights produkter och möjligheten att ansvara för större nätinstallationer och erbjuda integrations- och supporttjänster.

- Våra kunder är i stort behov av kostnadseffektiva nätverkslösningar för TV/video, telefoni och data. Efter att noggrant ha utvärderat de olika alternativen på marknaden framstår Net Insights lösning som den överlägset bästa och vi ser en stor affärspotential för Net Insights produkter i Sydamerika, säger Hugo José Estrella, VD Eriline.

Den sydamerikanska marknaden består av ett stort antal operatörer som har pågående eller långtgående planer för upphandlingar av lösningar för Triple Play, media och stadsnät.

- Med Eriline får vi en partner som har förutsättningarna och kompetensen att betjäna en stor del av den Sydamerikanska telekommarknaden, säger Tomas Duffy, VD Net Insight. Vi har sett marknadspotentialen och tillsammans med Eriline kan vi nu förverkliga möjligheterna.


För ytterligare information kontakta:
Olle Waktel, VP of International Sales, Net Insight AB.
Tel: 08-685 04 00, 0709-99 30 30, e-post: olle.waktel@netinsight.net