AND concentreert productie in India


Het aantal medewerkers bij AND bedraagt nu 125, van wie 100 in India werken en 25 in de hoofdvestiging van AND International Publishers N.V. in Rotterdam. De nieuwe organisatiestructuur vormt naar verwachting een stevig fundament voor winstgevendheid in 2003.
 
Vanaf januari 2003 heeft de onderneming bovendien een positieve kasstroom. CEO Maarten Oldenhof over 2003: "De kosten zijn onder controle. Door de reorganisatie is de onderneming beter gestroomlijnd. Daardoor kunnen wij ons focussen op onze verkoopactiviteiten. Wij hebben ook hoge verwachtingen van onze nieuwe producten GeoAccess en GeoSource."
 
De cijfers over het jaar 2002 zullen worden gepubliceerd zodra de financiële afwikkeling van de sluiting van de Ierse vestiging gereed is. Dit zal naar verwachting in mei plaatsvinden.
 
Over AND International Publishers N.V
AND is een internationaal opererende en toonaangevende producent van innovatieve geografische toepassingen. Klanten van AND gebruiken de door AND ontwikkelde databases en technologie op het gebied van wegen en adressen om hun bedrijfsprocessen en de services aan de eigen klanten te verbeteren. AND International Publishers N.V. heeft een notering aan  Euronext.