Nokia toimittaa TETRA-verkon Brunei Darussalamin puolustus-ministeriölle


Nokia toimittaa ammattikäyttöön tarkoitetun digitaalisen TETRA -radiopuhelinverkon Brunein Darussalamin puolustusministeriön käyttöön. TETRA-verkko avattiin Bruneissa tänään virallisesti ja se on maan ensimmäinen viranomaisverkko.
 
Puolustusministeriölle toimitettu TETRA-ratkaisu sisältää Nokian TETRA DXTip -keskuksen, Nokia TETRA-tukiasemia, TETRA-puhelimia sekä Nokia Dispatcher Solution -käyttöpaikan.
 
TETRA-verkon käyttöönottoa Bruneissa ohjasi Nokian yhteistyökumppani Arrisma Engineering.
 
Nokia on maailman johtava TETRA-verkkojen ja -päätelaitteiden toimittaja. TETRA-verkko on turvallisuusviranomaisten ammattikäyttöön tarkoitettu digitaalinen radiopuhelinverkko, joka tarjoaa viranomaisten viestiliikenteessään tarvitsemat erityisominaisuudet, joita ovat  mm. huippuluokan turvallisuus, nopeat ryhmäpuhelut, puheluiden priorisointi, hätäpuhelut sekä viesti- ja pakettidatapalvelut.
 
Nokia on johtava langattoman viestinnän yritys, joka pyrkii edistämään langattoman teollisuudenalan kasvua ja kestävää kehitystä. Sen tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea tarjoamalla helppokäyttöisiä ja turvallisia tuotteita ja ratkaisuja, kuten matkapuhelimia, kuvaviestintä-, peli- ja mediasovelluksia sekä operaattoreille ja yrityksille suunnattuja ratkaisuja. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu viidessä pörssissä.
 
Lisätietoja lehdistölle:
 
Nokia Networks
Viestintä
Puh. 07180 38711
sähköposti: networks.communications@nokia.com
 
Nokia
Viestintä
Puh. 07180 34900
sähköposti: press.office@nokia.com
 
www.nokia.fi
www.nokia.com