Cellcom on valinnut Nokian Push to talk over Cellular -ratkaisun Israeliin


Israelilainen matkapuhelinoperaattori Cellcom on valinnut käyttöönsä Nokian Push to talk over Cellular (PoC) -ratkaisun. Viime kuukausien menestyksellisten testien jälkeen Cellcom suunnittelee aloittavansa kaupalliset PoC-palvelut tällä vuosineljänneksellä, tuoden näin uuden ja nopean puhepalvelun asiakkailleen. Toimitukset aloitetaan välittömästi.
 
Nokian PoC-ratkaisu tarjoaa operaattoreille monipuoliset ominaisuudet ja mahdollistaa joustavan siirtymisen tulevaan Open Mobile Alliancen (OMA) -standardiin.
 
Sopimus vahvistaa Nokian jo vahvaa yhteistyötä Cellcomin kanssa, joka alkoi Nokian GSM- ja GPRS-ratkaisujen käyttöönotosta. Nokia on Cellcomin GSM/GPRS/EDGE-verkon ainoa toimittaja.
 
Nokia on testannut Push to talk over Cellular -teknologiaansa yli 30 operaattorin kanssa  eri puolilla maailmaa ja yhtiöllä on nyt viisi kaupallista sopimusta.
 
Nokian ensimmäinen push to talk GSM-puhelin, Nokia 5140, on kaupallisesti saatavilla tämän vuoden toisen vuosineljänneksen aikana . Lisäksi  Nokia aikoo esitellä tämän vuoden aikana useita push to talk -ominaisuuksin varustettuja GSM-puhelimia, mukaan lukien Symbian-käyttöjärjestelmään perustuvia älypuhelimia. Vuoden 2005 alusta push to talk -ominaisuus tulee lähes kaikkiin Nokian GPRS/WDCMA puhelimiin.
 
Nokia on johtava langattoman viestinnän yritys, joka pyrkii edistämään langattoman teollisuudenalan kasvua ja kestävää kehitystä. Sen tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea tarjoamalla helppokäyttöisiä ja turvallisia tuotteita ja ratkaisuja, kuten matkapuhelimia, kuvaviestintä-, peli- ja mediasovelluksia sekä operaattoreille ja yrityksille suunnattuja ratkaisuja. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu viidessä pörssissä.
 
 
Lisätietoja lehdistölle:
 
Nokia Networks
Viestintä
Puh: 0718038195
Sähköposti: networks.communications@nokia.com
 
Nokia
Viestintä
Puh: 07180 34900
Sähköposti: press.office@nokia.com
 
www.nokia.com
www.nokia.fi