FLS Industries sælger Motan Materials Handling GmbH


Som led i strategien om at fokusere FLS Industries Koncernens aktiviteter inden for cement- og mineralsområdet er der i dag indgået aftale om salg af Motan Materials Handling GmbH til det tyske selskab Zeppelin GmbH. Aftalen er betinget af de tyske myndigheders godkendelse.

Motan Materials Handling, der er et selskab i F.L.Smidth Gruppen, producerer og markedsfører maskiner og systemløsninger inden for lagring, transport og blanding af granulater primært til kunststofindustrien. Selskabet, der beskæftiger 55 medarbejdere og i 2003 havde en omsætning på 126 mio. kr. (17 mio euro), er beliggende i Tyskland og har salgskontorer i USA og England.

Adm. koncerndirektør Jørgen Huno Rasmussen udtaler i forbindelse med salget:
- Motan Materials Handlings stærke kompetencer og markedsposition som underleverandør til den kemiske industri, plastic- og dækindustrien udgør et godt supplement til Zeppelins ingeniøraktiviteter. Som medlem af en dedikeret virksomhedsgruppe inden for materialehåndtering vil Motan få optimale muligheder for en fortsat positiv udvikling af aktiviteterne.

Salgsprisen svarer godt og vel til den bogførte værdi, og ændrer således ikke FLS Industries' resultat-forventninger for 2004.

FLS Industries A/S
Koncerninformationsafd.