Telenors pressetjeneste: 800 80 900


Til redaksjonene:
 
For å gjøre det enklere for journalister å få kontakt med ønsket person i Telenor er det fra 2. august opprettet ett felles telefonnummer og en egen vaktordning. Nummeret vil være betjent hele døgnet og gratis å ringe til (NB: fra mobil gjelder egne priser). 
 
"Det har alltid vært Telenors målsetting å være åpen og tilgjengelig. For å gjøre det enda enklere å få kontakt har vi nå opprettet ett felles servicenummer for pressen," sier Dag Melgaard, pressetalsmann i Telenor ASA. "Dette servicenummeret skal være døgnbetjent og besvares av sentralbord eller pressekontakter som vet hvordan henvendelsene skal håndteres. Vi lover kort responstid og håper dette vil gjøre hverdagen enklere for alle," sier Melgaard, som understreker at det naturligvis fortsatt er fritt fram å ringe direkte til de kommunikasjonsmedarbeiderne den enkelte kjenner.
 
"Ved stor pågang og på kvelds- og helgetid vil svartjenesten kunne innebære at journalistene blir bedt om å legge igjen beskjed. Glem da ikke navn og telefonnummer slik at vi får ringt dere opp igjen," sier Melgaard.
 
Ytterligere opplysninger:
Pressetalsmann Dag Melgaard, tlf.: 901 92 000