Nokia toimittaa GSM/EDGE- ja GPRS-verkkolaajennuksen Bharat Sanchar Nigam Ltd:lle Pohjois-Intiaan


Sopimuksen arvo on yli 200 miljoonaa euroa ja se kattaa neljä miljoonaa matkapuhelin-tilaajaa
 
Intian johtava tietoliikenneyhtiö Bharat Sanchar Nigam Limited (BSNL) on valinnut Nokian GSM/EDGE- ja GPRS-verkkolaajennuksen Pohjois-Intiaan. Sopimuksen arvo on yli 200 miljoonaa euroa. 
 
Nokia toimittaa verkkolaajennuksen Jammun & Kashmirin, Haryanan, Uttaranchalin, Punjabin, Länsi- ja Itä Uttar Pradeshin, Himachal Pradeshin ja Rajasthanin alueille.
 
Nokian toimituksiin kuuluvat sekä runko- että GSM/EDGE- ja GPRS -radioverkkolaitteita, joihin kuuluu tukiasemaratkaisut, keskuslaiteratkaisut, älyverkko, GPRS-runkoverkko, tekstiviestiratkaisu, multimediakeskusratkaisu, sisällön latausratkaisu. Lisäksi Nokia 5140-puhelimet kuuluvat sopimukseen.
 
"Nokia on ylpeä yhteistyöstään BSNL:n kanssa tässä tärkeässä GSM-verkkolaajennuksessa. Sopimus korostaa Nokian sitoutumista Intiaan. Sopimuksen myötä Nokiasta tulee Intian viiden johtavan GSM-operaattorin verkkotoimittaja", sanoo Intian johtaja Ashish Chowdhary Nokian verkkopuolelta.
 
Nokia on johtava langattoman viestinnän yritys, joka pyrkii edistämään langattoman teollisuudenalan kasvua ja kestävää kehitystä. Sen tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea tarjoamalla helppokäyttöisiä ja innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja, kuten matkapuhelimia, kuvaviestintä-, peli- ja mediasovelluksia sekä operaattoreille ja yrityksille suunnattuja ratkaisuja. Nokialla on laaja omistajapohja, ja sen osake on listattu viidessä pörssissä.
 
Lisätietoja lehdistölle:
 
Nokia
Viestintäosasto, Networks
Puh. 0718038198
sähköposti: networks.communications@nokia.com
 
www.nokia.fi
www.nokia.com