Nokia sai 200 miljoonan dollarin verkkolaajennussopimuksen Henan MCC:ltä Kiinassa


Henan Mobile Communications Corporation Ltd. (MCC) on valinnut Nokian toimittamaan GSM-verkkonsa laajennuksen. Sopimuksen arvo on noin 200 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria ja sen myötä Henan MCC:n verkon peitto ja kapasiteetti laajenee maaseutualueilla ja kaupungeissa Henanin provinssissa.
 
Nokia toimittaa Henan MCC:lle GSM-runko- ja radioverkkolaitteita. Lisäksi Nokia toimittaa operaattorille valikoiman palveluita, joihin kuuluvat verkon toteutus-, ylläpito- ja optimointipalvelut, ohjelmistojen ylläpitopalvelut sekä konsultointipalvelut. Toimitukset ovat jo alkaneet, ja verkonlaajennus on käytössä vuoden loppuun mennessä.
 
Henan MCC on China Mobilen tytäryhtiö, ja sillä on yli 10 miljoonaa matkapuhelinasiakasta Henanin provinssissa. Provinssin väestömäärä on noin 100 miljoonaa.
 
Nokia on tehnyt Henan MCC:n kanssa yhteistyötä vuodesta 1995 lähtien. Nyt tehty sopimus on koskee verkon yhdeksättä laajennusvaihetta. Nokia on operaattorin ainoa GSM-runkoverkkotoimittaja.
 
Nokia on johtava langattoman viestinnän yritys, joka pyrkii edistämään langattoman teollisuudenalan kasvua ja kehittymistä. Sen tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea tarjoamalla helppokäyttöisiä ja innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja, kuten matkapuhelimia, kuvaviestintä-, peli- ja mediasovelluksia. Nokia tarjoaa laitteita, ratkaisuja ja palveluita sekä operaattoreille että yrityksille.
 
Lisätietoja lehdistölle:
 
Nokia
Networks
Viestintä
Puh: 07180 38195
Sähköposti: networks.communications@nokia.com
 
Nokia
Viestintä
Puh. 07180 34900
Sähköposti: press.office@nokia.com
 
www.nokia.fi
www.nokia.com