Nokia laajentaa Hutchison 3G:n WCDMA-verkkoa Itävallassa


Hutchison 3G Austria on valinnut Nokian laajentamaan sen 3G WCDMA -verkkoa Itävallassa. Nokia jatkaa operaattorin ainoana runkoverkkotoimittajana. Verkon laajennus lisää Hutchison 3G Austrian runkoverkon kapasiteettia lähivuosien tarpeita varten. Toimitukset ovat jo alkaneet.
 
Nokia toimittaa Hutchison 3G Austrialle piiri- ja pakettikytkentäisiä laitteita 3G-runkoverkkoon, Nokia Flexihopper Plus -mikroaaltoradioratkaisun sekä laajan valikoiman verkon asentamiseen, tukeen ja ylläpitoon liittyviä palveluita. Sopimukseen kuuluu myös Nokia NetAct -verkonhallintajärjestelmä.
 
Hutchison 3G Austrian tarjoaa matkapuhelinpalveluita "3"-tuotemerkin alla Itävallassa, ja sillä oli elokuussa yli 83 000 asiakasta.
 
Nokia on johtava langattoman viestinnän yritys, joka pyrkii edistämään langattoman teollisuudenalan kasvua ja kehittymistä. Sen tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea tarjoamalla helppokäyttöisiä ja innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja, kuten matkapuhelimia, kuvaviestintä-, peli- ja mediasovelluksia. Nokia tarjoaa laitteita, ratkaisuja ja palveluita sekä operaattoreille että yrityksille.
 
Lisätietoja lehdistölle:
 
Nokia
Networks
Viestintä
p. 07180 38195
 
Nokia
Viestintä
p. 07180 34900
 
www.nokia.fi
www.nokia.com