Kemira: TIKKURILA SAI YKSINOIKEUDEN ROHM AND HAASIN JAUHEMAALIEN JAKELUUN POHJOIS- JA ITÄ-EUROOPASSA


 
Tikkurila tarjoaa asiakkaille apua myös tilausten tekemisestä tavaran toimitukseen: neuvoo ja opastaa tuotteiden käytössä, antaa teknistä apua ja myyntitukea sekä selvittää mahdolliset kustannussäästöt asiakkaalle.
 
- Olemme innostuneita tästä tilaisuudesta työskennellä alallaan maailman johtavan toimittajan kanssa. Voimme nyt tarjota asiakkaillemme täydellisen tuotevalikoiman, johon kuuluvat myös korkealaatuiset jauhemaalit, toteaa Tikkurila Coatings Oy:n toimitusjohtaja Ulf Koivula. - Sopimus Rohm and Haas Powder Coatingsin kanssa antaa meille lisää teknisiä voimavaroja ja mahdollistaa asiakkaiden nopean palvelun samalla kun voimme laajentaa asiakaskuntaamme maantieteellisestä sijainnista riippumatta.
 
Robert Linsdell, Rohm and Haas Powder Coatingsin Euroopan johtaja lisää: -Yhteistyömme antaa meille mahdollisuuden tuoda entistä nopeammin markkinoille uusia tuotteita, kun pääsemme hyödyntämään Tikkurilan laajaa verkostoa Pohjois- ja Itä-Euroopassa. Toimimme myös mielellämme sellaisen yrityksen kanssa, joka jakaa kanssamme samat arvot: kovan työn ja eettiset toimintatavat. Tikkurila on kokenut ja luotettava teollisuusmaalien toimittaja, ja sillä on pitkä ansiolista. Kun yhdistämme Rohm and Haasin pitkälle kehittyneen jauhemaaliteknologian Tikkurilan markkinapeittoon ja jakeluverkostoon, saamme vahvan perustan, jolta toimittaa nopeassa tahdissa uusia, innovatiivisia ratkaisuja näille markkinoille.
 
Rohm and Haas Powder Coatings tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia jauhemaalituotteita, jotka perustuvat mm. akryyli-, epoksi-, polyesteri- ja silikoniteknologiaan. Tuotenimiä ovat CORVEL(TM) , BRITEBOND(TM), GRAFAWAY(TM), HY2(TM), LAMINEER(TM), LOW-e(TM), MORTEMP(TM), SPARK-LITE(TM), TEXTRA(TM) ja Ultra-V(TM).
 
Lisätietoja:
 
Ulf Koivula
Tikkurila Coatings Oy
GSM +358 400 878 880
E-mail: ulf.koivula@tikkurila.fi
 
Rachel Redshaw
Rohm and Haas Powder Coatings
Tel: +441922 741345
E-mail: rredshaw@rohmhaas.com
 
 
 
ROHM AND HAAS
Rohm and Haas tuottaa maailmanlaajuisesti erikoismateriaaleja, ja sillä on yli 100 tehdasta ja tutkimuslaitosta 27 maassa. Vuonna 2004 liikevaihto oli noin 7 miljardia dollaria. Yhtiön tuottamien materiaalien käyttökohteita ovat henkilökohtaiset hygieniatuotteet, terveydenhuolto, ruokatavarakauppa, sisustus- ja rakennusliikkeet, energia- ja elektroniikkateollisuus sekä tuhannet päivittäistuotteet. Lisätietoja osoitteesta www.rohmhaas.com.
 
ROHM AND HAAS POWDER COATINGS
Rohm and Haas Powder Coatings tuo jatkuvasti uutta teknologiaa ja palveluja maailman markkinoille. Menestyksen takeena ovat laaja tuotevalikoima, osaava henkilöstö ja ylivertainen kyky palvella asiakkaita näiden maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Lisätietoja www.rohmhaaspowdercoatings.com.
 
TIKKURILA
Kemira-konsernin maaliliiketoiminnasta vastaava Tikkurila Oy toimii emoyhtiönä Tikkurila-konsernissa, joka on merkittävä maalinvalmistaja Pohjois- ja Itä-Euroopassa. Tuotantolaitoksia seitsemässä maassa, ja pääliiketoiminta-alueet ovat kauppa- ja rakennusmaalit, puuteollisuusmaalit, metalliteollisuusmaalit, korroosionestomaalit sekä coil-pinnoitteet. Vuoden 2003 liikevaihto oli 440 milj. euroa ja henkilöstön määrä 2 300. Tikkurila Coatings Oy vastaa konsernin teollisuusmaalein liiketoiminnasta. Lisätietoja www.tikkurila.com and www.kemira.com.