Vodafone Hungary valitsi Nokian 3G-runkoverkkonsa toimittajaksi


Operaattori hyötyy kustannustehokkaasta Release 4 -arkkitehtuurista
 
Nokia ja unkarilainen matkapuhelinoperaattori Vodafone Hungary ovat solmineet sopimuksen WCDMA 3G-runkoverkon toimittamisesta Unkariin. Sopimukseen kuuluu 3GPP Release 4 -standardin mukainen MSC Server System -ratkaisu piirikytkentäiseen runkoverkkoon sekä pakettikytkentäisiä Nokia 3G-runkoverkkolaitteistoja. Näiden avulla Vodafone Hungary pystyy lanseeraamaan 3G-multimediapalvelunsa.
 
Release 4 -arkkitehtuuriin perustuva Nokia MSC Server System -ratkaisu käsittää Nokia MSC Server -palvelimen ja Nokia Multimedia Gateway -yhdyskäytävän. Ratkaisun avulla Vodafone Hungary saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä GSM- ja WCDMA 3G -verkkojensa operoinnissa. Runkoverkkolaitteistojen lisäksi Nokia toimittaa ratkaisuun liittyvät pavelut, kuten asennus-, käyttöönotto- ja integrointipalvelut.
 
Nokia on ollut Vodafone Hungaryn ainoa GSM-verkkotoimittaja vuodesta 1999 lähtien.
 
Nokia on johtava langattoman viestinnän yritys, joka pyrkii edistämään langattoman teollisuudenalan kasvua ja kehittymistä. Sen tavoitteena on helpottaa ihmisten arkea tarjoamalla helppokäyttöisiä ja innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja, kuten matkapuhelimia, kuvaviestintä-, peli- ja mediasovelluksia. Nokia tarjoaa laitteita, ratkaisuja ja palveluita sekä operaattoreille että yrityksille.
 
 
Lisätietoja lehdistölle:
 
Nokia, Networks
Viestintäosasto
Puh. 07180 38198
Sähköposti: networks.communications@nokia.com
 
Nokia
Viestintäosasto
Puh. 07180 34900
 
www.nokia.fi
www.nokia.com