Jaakko Pöyry Groupille joukkoliikennejärjestelmän suunnittelusopimus Venezuelassa


Electrowatt Infra Latin America, joka kuuluu Jaakko Pöyry Groupin Infrastruktuuri & ympäristö -liiketoimintaryhmään, on solminut Metro de Maracaibo C.A.:n kanssa jatkosopimuksen Maracaibon kevytraideliikennehankkeessa Venezuelassa. Toimeksiannon arvo on 1,5 miljoonaa euroa.
 
Sopimus kattaa suunnitelmien tarkastamisen, työmaavalvonnan, laadun valvonnan, projektin johdon, elektromekaanisen laitteiston ja liikkuvan kaluston huollon valvonnan, erinäisiä suunnittelupalveluja ja henkilöstön koulutuksen. Sopimuskausi jatkuu vuoden 2007 loppuun asti.
 
Electrowatt Infra on toteuttanut useita merkittäviä liikenneprojekteja Latinalaisessa Amerikassa. Hankkeita on ollut Argentiinassa, Brasiliassa, Chilessä, Costa Ricassa, Kolumbiassa, Meksikossa, Perussa ja Venezuelassa. Electrowatt Infra on toiminut Maracaibon liikennejärjestelmän toteutuksessa asiakkaan edustajana vuodesta 2002.
 
Jaakko Pöyry Groupin Infrastruktuuri & ympäristö -liiketoimintaryhmä käyttää liikenimeä Jaakko Pöyry Infra. Sen liikevaihto v. 2004 oli 142 miljoonaa euroa. Liiketoimintaryhmällä on toimistoja 25 maassa ja sen palveluksessa on 2000 asiantuntijaa maailmanlaajuisesti.
 
JAAKKO PÖYRY GROUP OYJ
 
Satu Perälampi
Sijoittajasuhdepäällikkö