DBS Discbox Slider kan nu tilbydes i DVD format


Stora Enso Packaging Boards
Consumer Boards
FIN-55800 Imatra, Finland
Tel. +358 2046 121
Fax +358 2046 24716
 
PRESSEMEDDELELSE
9 mars, 2006
 
DBS Discbox Slider kan nu tilbydes i DVD format
 
Stora Enso introducerer en ny spændende emballage til DVD`er. Den nye DVD version af den populære DBS Discbox Slider er fremstillet udelukkende af karton og kan indeholde 3 DVD`er og en brochure. Emballagen produceres og fyldes automatisk på en avanceret pakkelinie.
 
"DBS DVD emballagen er en ny revolutionerende type emballage til medieindustrien i DVD formatet, hvilket er det foretrukne til f.eks. film, spil, foto og software. Der findes for tiden ikke en specifik emballagetype, der dominerer DVD segmentet, og der er klart behov for en ny løsning som f.eks. DBS DVD, der som er den første DVD emballage er fremstillet udelukkende af karton" udtaler Osmo Jahkola, Direktør for Stora Enso Media Solutions.
 
Stora Enso's DBS Discbox Slider produktprogram tilbyder interessante løsninger til emballering af CD`er og DVD`er. Fuldstændig service ydes af Stora Enso Media Solutions. Servicekonceptet inkluderer offsettryk, samling af emballagen og pakning af DBS`en.
 
Enestående visuel disponering
 
"Karton er et konkurrencedygtigt, praktisk og attraktivt materiale til medie-emballage. DBS emballagen giver store muligheder for grafisk tryk, ikke kun på ydersiden, men også på indersiden.  Det betyder, at det er muligt at udvide det visuelle koncept og emballagen er derfor yderligere attraktiv. Brochuren passer til begge DBS modellerne, og DBS DVD udgaven kan indeholde en brochure med en tykkelse op til 5 mm," tilføjer Jahkola.
 
Den lette DBS emballage passer ind I de nuværende displays og giver betydelige besparelser på transport- omkostningerne.  Baseret på genanvendelige råmaterialer tilbyder kartonløsningen fra Stora Enso en spændende og miljøvenlig medieemballage. Karton er holdbar og går ikke i stykker som plasticemballagen; ligesom den yder en god barriere mod sollys, som kan være skadelig for DVD`en.
 
Nyt helautomatisk pakkesystem
 
Produktionen af DBS emballagen er baseret på en førsteklasses fuldautomatisk modulopbygget pakkemaskine. Til DBS DVD emballagen har Stora Enso udviklet et nyt pakkesystem, DBS FF-80, som sikrer en effektiv, let og problemfri produktion med en konkurrencedygtig hastighed. Pakkelinien består af en kontinuerlig linie til  samling og transport af emballageenhederne, 3 robotter til ilægning af DVD`er og et modul for hot melt limning og en samling af produktet.
 
 
For yderligere information
 
 
Stora Enso Packaging Boards
Consumer Boards
Media Solutions
Osmo Jahkola, Director
Duwijckstraat 17
B-2500 Lier
BELGIUM
Tel. + 32 3 443 15 60
Fax + 32 3 443 15 65
E-mail osmo.jahkola@storaenso.com
 
Link til tekst og billede i PDF format:

Attachments

PDF