Kesko-konsernin myynti helmikuussa 2006


 
Ruokakeskon myynti helmikuussa oli 288,6 milj. euroa ja se kasvoi 3,9 %. Kotimaan myynti kasvoi 2,1 % ja Rimi Balticin myynti 17,4 %. Kotimaassa myynti K-market- ja K-citymarket-ketjuille kehittyi hyvin, mihin vaikuttivat mm. kampanjatoimitukset ja ketjujen yhteisen tekemisen hyvä käynnistyminen.
 
Rautakeskon myynti helmikuussa oli 133,7 milj. euroa ja se kasvoi 53,7 %. Kotimaassa myynti laski hieman, ulkomaan myynti kasvoi 173,1 %. Ulkomaan myynnin voimakkaaseen kasvuun vaikuttaa Norgrosin ja Stroymasterin hankinnan lisäksi myynnin vahva kasvu Ruotsissa (37,5 %) ja Baltiassa (27,8 %).
 
Keswellin myynti helmikuussa oli 71,5 milj. euroa ja se laski 0,9 %. Anttila-konsernin kokonaismyynti kasvoi 1,6 %. Kotimaassa Anttilan myynti kasvoi 3,4 %, mutta Baltian etäkaupan vaimea kehitys heikensi ulkomaan myyntiä. Kotimaassa kodintekniikan myynti kasvoi helmikuussa 5 %, erityisesti televisioiden myynti oli vilkasta. Myös talviurheiluvälineiden hyvä kysyntä näkyi myyntiluvuissa.
 
VV-Auton myynti helmikuussa oli 57,4 milj. euroa ja se kasvoi 5,6 %. VV-Auton edustamien merkkien ensirekisteröinnit kasvoivat 25,6 %. Henkilöautojen ensirekisteröinnit Suomessa kasvoivat helmikuussa 3,8 %.
 
Konekeskon myynti helmikuussa oli 15,3 milj. euroa ja se kasvoi 11,6 %. Erityisesti maarakennus- ja ympäristökoneiden kauppa kehittyi hyvin, kasvua edellisvuodesta oli
48,9 %. Myös MAN-kuorma- ja linja-autojen kauppa kasvoi 21,2 %.
 
Maatalouskeskon myynti helmikuussa oli 47,4 milj. euroa ja se kasvoi 15,7 %. Kotimaassa myynti oli edellisvuoden tasolla. Baltian myynti kehittyi hyvin erityisesti vilkkaan viljakaupan  ansiosta.
 
Kaukomarkkinoiden myynti helmikuussa oli 19,0 milj. euroa ja se pieneni 19,6 %, mikä  johtui tietyistä liiketoiminnoista luopumisesta.
 
 
Tiedote kokonaisuudessaan taulukkoineen on julkaistu Keskon www-sivuilla osoitteessa www.kesko.fi. Voit ladata tiedotteen pdf-tiedostona oheisesta linkistä.

Attachments

Kesko-konsernin myynti helmikuussa 2006