Ny kanadensisk kund för Net Insight


Corus Entertainment, en ny kund för Net Insight och ett av Kanadas ledande mediebolag, kommer att använda nätet för att transportera kvalitetsvideoinnehåll samt stödja data/VPN- och talförbindelser mellan sina TV-stationer.
 
"Net Insights produkter passar perfekt in i flera av våra planerade projekt", säger Peter Crane, Chief Engineer på Corus Entertainment. "Givet de synergier vi får från att använda Nimbra-plattformen är jag säker på att systemet kommer att bli en väldigt kostnadseffektiv lösning som passar våra behov. Vi är också mycket imponerade av enkelheten som gränssnittet uppvisade när vi konfigurerade länkarna".
 
Medienätet kommer att ge Corus Entertainment ett mycket effektiv och flexibel lösning i kombination med låga operationella kostnader. Vidare garanterar nätet 100% tjänstekvalitet för transport av all tidskritisk trafik. 
 
"Vi är nöjda över att ha erhållit denna order samt att få Corus Entertainment på vår referenslista, säger Fredrik Trägårdh, VD på Net Insight. "Denna order är ett fortsatt steg in på den nordamerikanska marknaden inom den professionella medieindustrin", fortsätter han.
 
Order erhölls genom Net Insights kanadensiska återförsäljare BSE (Broadcast Systems & Equipment Inc).
 
För ytterligare information kontakta:
Fredrik Trägårdh, VD, Net Insight AB.
Tel. 08-685 04 00, e-post: fredrik.tragardh@netinsight.net