Net Insight erhåller ny order från europeisk medieoperatör


Stockholm - Net Insight har erhållit en ny order med leverans detta kvartal, från en europeisk medieoperatör. Ordern innefattar utökning av antalet städer såväl som av den totala kapaciteten i deras internationella nät för digital TV-distribution.
 
"Vi är mycket nöjda med att få fortsätta utökningen av detta internationella nät som varit i drift under ett flertal år", säger Fredrik Trägårdh, VD för Net Insight.
 
Net Insight utvecklar nätverksutrustning för video, tal och data som garanterar fullständig tjänstekvalitet (100% QoS) med maximalt nätutnyttjande för att tillhandahålla nätverk som effektivt och ekonomiskt kan leverera avancerade videotjänster såsom HDTV, Video-on-Demand och digital-TV kombinerat med Internet- och taltrafik. Vår plattform Nimbra gör det möjligt för våra kunder att lansera nya intäktsgenererande TV- och videorelaterade tjänster för TV-bolag, kabel-TV-bolag och triple play-operatörer till väsentligt lägre investerings- och driftskostnader. Net Insight är noterat på Stockholmsbörsens O-lista och har kontor i Sverige och USA. För mer information, se www.netinsight.net
 
 
För ytterligare information kontakta:
 
Fredrik Trägårdh, VD, Net Insight AB
Tel:  08-685 04 00