Hartmann-direktør med i socialministerens hovedtale


Som led i sin tale har socialministeren været i dialog med en række toneangivende erhvervsledere, der i korte filmklip fremførte deres syn på virksomhedernes sociale ansvar og forventningerne til de frivillige sociale organisationer. En af disse erhvervsledere er direktør for Bæredygtig Udvikling & Kvalitet i Brødrene Hartmann, Claus Stig Pedersen. Han siger:
 
- I Hartmann mener vi, at de sociale problemstillinger er en fælles udfordring for virksomhederne, de sociale organisationer, ngo'erne og myndighederne. Vi har et fælles mål og en fælles opgave. Derfor hilser jeg socialministerens initiativ velkommen og ser frem til at se, hvad det vil fostre af nye samarbejdsrelationer mellem organisationerne og virksomhederne.
 
- Jeg vil gerne opfordre organisationerne til en åben dialog med Hartmann, og mit vigtigste budskab er her: Vis os, hvad I kan! Tænk forretning og hjælp os med at se mulighederne for et værdiskabende samarbejde. Det er når vi samler vores kompetencer og inspiration, at innovationen opstår.
 
Læs mere om Hartmanns forventninger til de frivillige sociale organisationer  i presserummet på Hartmanns hjemmeside.
 
Vil du vide mere om Claus Stig Pedersens betragtninger omkring virksomhedens rolle på det sociale område?
Venligst kontakt:
 
Claus Stig Pedersen
Direktør for Bæredygtig Udvikling & Kvalitet
Telefon +45 2176 0307
 
Med venlig hilsen
Brødrene Hartmann A/S
Corporate Communications