Fortis lanceert met Europ Assistance pechverhelping voor boten


Vanaf oktober lanceert Fortis de "Fortis Yacht Assistance". Dit is een bijstandverzekering voor jachten, die tot stand kwam door een nauwe samenwerking tussen Fortis Yacht Services en Europ Assistance. Het basispakket (Yacht Assistance Captain) voorziet in pechverhelping indien het vaartuig geïmmobiliseerd is door een onvoorziene mechanische of technische storing die het verder varen onmogelijk maakt. Deze basisservice kan worden uitgebreid tot een Yacht Assistance Commodore (met o.a. winterklaar maken van het vaartuig) of tot Yacht Assistance Personal (vooral gericht op de bijstand aan personen aan boord). Fortis Yacht Assistance staat 7 dagen op 7 en 24u op  24u ter beschikking van de klanten in alle wateren van de Benelux en Noord-Frankrijk .
 
Pascal De Wert, Directeur Fortis Yacht Services: "Fortis Yacht Services biedt reeds sinds  november 2003 kredieten aan die specifiek bestemd zijn voor particulieren die een motor- of zeiljacht willen kopen. Ondertussen hebben we meer dan 300 contracten. Fortis streeft altijd naar de meest complete dienstverlening voor haar klanten. Na de financiering, de verzekering en de leasing van jachten, kon een bijstandverzekering in samenwerking met de nummer 1 uit de bijstandssector niet langer uitblijven."
 
Statistieken wijzen uit dat elk vaartuig jaarlijks 1 kans op 3 heeft om pech te krijgen. Meestal gaat het daarbij om mechanische pech of een vastgelopen schroef.
 
Meer info: www.fortisbank.be/yachtservices
 
 
Met een marktkapitalisatie van EUR 41,6 miljard (30/09/2006), behoort Fortis tot de twintig grootste financiële instellingen van Europa. Onze sterke solvabiliteit, onze aanwezigheid in 50 landen en de toewijding en het professionalisme van onze 58.000 medewerkers stellen ons in staat om mondiale kracht te combineren met lokale flexibiliteit, een combinatie die garant staat voor optimale dienstverlening. Meer informatie is beschikbaar op www.fortis.com
 
 
 

Attachments

persbericht