Fortis Venturing, de innovatietak van Fortis, neemt belangrijke participatie in QueroMedia ter ondersteuning van haar Europese expansie


QueroMedia, voorheen SE-Marketing, is een internetmarketingbureau gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en online advertising. Sinds zijn oprichting in 1999 heeft het bedrijf mooie referenties opgebouwd in search marketing. Zowel zoekmachine optimalisatie als search advertising zorgen voor een verhoogde zichtbaarheid op het internet. Search marketing resulteert niet alleen in een verhoogd aantal bezoekers maar stimuleert ook het aantal online en offline verkopen. De beperkte instapkost en de focus op rendement maken van search marketing een kosteneffectieve oplossing voor bedrijven.
 
QueroMedia is het eerste Belgische agentschap dat door Google werd erkend als "Google AdWords Qualified Company. Het is een ISO-9001:2000 kwaliteitsbedrijf en door de Vlaamse overheid erkend als BEA (Budget voor Economisch Advies) dienstverlener.
 
Als Belgisch bedrijf met een internationale focus en een meertalig team streeft QueroMedia naar de uitbreiding van zijn internationale portefeuille, door aanwezig te zijn in de verschillende Europese landen. QueroMedia UK en Nederland staan al in de startblokken. Fortis Venturing  wil dit bedrijf steunen in haar Europese expansie door een participatie van 26 % te nemen. Managing partners Tom en Geert Bogaert behouden de overige aandelen.
Fortis Venturing gelooft in het groeipotentieel van Queromedia en wenst met deze participatie de commerciële wisselwerking tussen haar partners en haar ventures  te versterken.
 
Over Fortis Venturing
De reden waarom binnen Fortis een entiteit toegespitst op "corporate venturing" werd opgericht, is het feit dat er een ontzettend groot potentieel van creatieve en vernieuwende ideeën bestaat die gewoon de nodige ondersteuning vereisen om te worden uitgewerkt en gerealiseerd. Fortis Venturing heeft als opdracht die ondersteuning te verschaffen vanuit de overtuiging dat de combinatie van een vernieuwend idee dat de nodige steun geniet en een ondernemer die op aangepaste begeleiding kan rekenen, voor Fortis en zijn klanten het verschil kan maken.
 
 
Op woensdag 25 oktober is QueroMedia aanwezig op de eerste " Customer First"-beurs rond interactieve marketing. U vindt de stand van QueroMedia op plaats 19s9 in de gebouwen van Tour&Taxis te Brussel.
 
Meer informatie op: www.queromedia.com.
 
 In attachment vindt u een foto van de partners Fortis Venturing, QueroMedia
Van links naar rechts : Tom Bogaert, François Coupienne, Charles-Albert de Radzitzky, Geert Bogaert
 
 
Met een marktkapitalisatie van EUR 41,6 miljard (30/09/2006), behoort Fortis tot de twintig grootste financiële instellingen van Europa. Onze sterke solvabiliteit, onze aanwezigheid in 50 landen en de toewijding en het professionalisme van onze 58.000 medewerkers stellen ons in staat om mondiale kracht te combineren met lokale flexibiliteit, een combinatie die garant staat voor optimale dienstverlening. Meer informatie is beschikbaar op www.fortis.com
 
 
 
 
 

Attachments

Pdf versie van het persbericht