Nimityksiä Aasia-Oseania-Afrikka-alueen toiminnoissa


HUHTAMÄKI OYJ PÖRSSITIEDOTE 1.12.2006 KLO 08.00
 
George T Lai on nimitetty Aasia-Oseania-Afrikka -alueen johtajaksi 1.1.2007 alkaen vastuualueenaan muovi- ja kartonkipakkaus- sekä kuitupakkausliiketoiminta. Hän seuraa tehtävässä Henk Koekoekia, joka jää eläkkeelle suunnitellusti vuoden 2006 lopussa palveltuaan Huhtamäki-konsernia yhteensä 30 vuotta.
 
George T Lai siirtyy Huhtamäelle Avery Dennisonin johtotehtävistä. Hänestä tulee konsernin johtoryhmän jäsen, ja hän raportoi toimitusjohtaja Heikki Takaselle. George T Lain toimipaikka on Hong Kong.
 
Maurice Petitjean, Euroopan joustopakkaus-, kalvo- ja kuitupakkaus­liiketoiminnan johtaja saa vuoden 2007 alusta vastuulleen myös Aasian ja Oseanian joustopakkaus- ja kalvoliiketoiminnan.
 
"Olemme vakuuttuneita siitä että nämä muutokset vahvistavat asemaamme luodessamme kasvupohjaa kehittyvälle Aasia-Oseania-Afrikka -alueelle," sanoo toimitusjohtaja Heikki Takanen.
 
 
Huhtamäki Oyj
Konserniviestintä
 
 
Huhtamäki-konserni on johtava kuluttajapakkausten valmistaja, jonka liikevaihto ylitti 2,2 miljardia euroa vuonna 2005. Kuluttajatuote- ja tarjoilupakkausmarkkinoita palvelee 15.000 työntekijää noin 70 tehtaassa ja myyntiyksikössä yli 30 maassa. Emoyhtiö Huhtamäki Oyj on noteerattu Helsingin Pörssissä, ja yhtiön pääkonttori sijaitsee Espoossa. Lisätietoja osoitteessa www.huhtamaki.com ja www.huhtamaki.fi.