DPA Flex buitengewone aandeelhoudersvergadering op 16 januari 2007


DPA Flex houdt op 16 januari 2007 een Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders in verband met de voordracht van een nieuw directielid en de overname van GEOS IT Professionals B.V.
 
Op 21 december 2006 maakte DPA Flex bekend dat de heer J. van Duijn wordt voorgedragen voor benoeming tot directielid. Tevens is op dat moment bekend gemaakt dat DPA Flex een koopovereenkomst voor de overname van GEOS IT Professionals B.V. heeft getekend.
 
De benoeming en het overnamebesluit worden voorgelegd aan de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 16 januari 2007 om 14.00 uur op het kantoor te Amsterdam, Thomas R. Malthusstraat 3-B.
 
Profiel DPA Flex
 
DPA Flex is een multidisciplinaire dienstverlener, die integrale oplossingen levert voor personele flexibiliteit. DPA Flex is een snel groeiende onderneming met circa 1.200 interim professionals die op detacheringbasis actief zijn bij gerenommeerde bedrijven en instellingen.
 
DPA Flex heeft een leidende positie in het detacheren van interim professionals in Finance en IT en een sterke aanwezigheid in de disciplines HRM, Legal, Supply Chain en Management & Strategy.
 
Meer informatie vindt u op www.dpaflex.com.
 
 
Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
 
Voor meer informatie:
 
DPA Flex
Frans Cox

Attachments

Persbericht (pdf)