Konverteringskurs är 0,70 SEK i Pricers konvertibla lån


Konverteringskurs är 0,70 SEK i Pricers konvertibla lån

Konverteringskursen i de konvertibler som beslutats av Pricers styrelse idag skall var 0,70 SEK (och inte 0,72 SEK som angivits tidigare idag). 

För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Jan Forssjö, VD, Pricer AB: 08 - 505 582 00 


Pricer erbjuder lösningar för effektivare och säkrare prisinformation genom elektroniska informationssystem till detaljhandeln. Pricers system ökar väsentligt nyttan för konsumenterna samt produktiviteten i butik. Pricer, grundat i Uppsala, Sverige 1991, är den ledande leverantören av elektroniska display-och informationssystem till detaljhandeln. 
Med den mest kompletta ESL-lösningen har Pricer över 3 000 installationer på tre kontinenter. På kundlistan återfinns många av världens främsta butikskedjor och några av de största detaljhandelskedjorna i Europa, Japan och USA. Pricer erbjuder, i samarbete med kompetenta partners, en totalt integrerad lösning tillsammans med tilläggsprodukter, applikationer och tjänster. 

Pricer AB (publ) är noterat Nordic Small Cap, OMX. För ytterligare information, besök gärna Pricers hemsida. Registrering för att automatiskt ta emot nyheter kan ske via webbplatsen. 
Pricer AB (publ) 	Hemsida: www.pricer.com 

Attachments

02192275.pdf