Luksus og naturlig følelse i skøn forening


Stora Enso Packaging Boards
Consumer Boards
FIN-55800 Imatra, Finland
Tel. +358 2046 121
Fax +358 2046 24716
 
PRESSEMEDDELELSE
29 mars 2007
 
Luksus og naturlig følelse i skøn forening
 
Oliviers & Co. er forretningen for dig, som lægger vægt på et godt helbred og samtidigt ønsker at nyde livet. Med 75 butikker verden over tilbyder det franske firma sine kunder delikate fødevarer og andre førsteklasses produkter baseret på olivenolie. Firmaets seneste lancering er "Gamme de Chefs", en serie delikate fødevarer, som sælges i meget sofistikerede emballager.
 
Olivenolie er hovedingredienserne i hele Oliviers & Co`s produktsortiment, som omfatter fødevarer, olier, parfumer samt kosmetik. Den nye serie med delikate fødevarer bygger på opskrifter fra de højt ansete kokke Jean-Marie Meulien fra den franske riviera og Jean-André Charial fra Provence. Produktemballagerne, som Cartonnages Bes producerer fremstilles af Stora Enso`s Tamwhite karton, som udstråler den samme trendige og naturlige følelse som produkterne.
 
Farvekontraster
 
"Emballagens attraktive udseende bygger på en elegant og moderne grafisk stil og de skarpe kontraster mellem friske frugtnuancer og en blank sort farvetone", siger Regis Prat, salgschef på Cartonnages Bes. "Kartonen er offset-trykt på begge sider, og for at give et specielt udseende har vi anvendt kartonens bagside som forside. Det giver en blød og naturlig følelse og fremhæver kontrasten mellem inder- og yderside."
 
Kartonens specialdesignede bund har en smart låseandordning, som holder produktet sikkert på plads indeni. Tamwhite kartonen giver såvel den nødvendige fylde og styrke og tillige et førsteklasses trykresultat. Man har desuden opnået at få en trykt bagside med en særpræget og blød, naturlige følelse, præcis som Cartonnages Bes og mærkevarefabrikanten har ønsket. Tamwhite er en fuldbestrøget falsæskekarton (GC1) med bestrøget hvid bagside.
 
En stærk grøn linie
 
Oliviers & Co`s produkter kendetegnes af nøgleordene naturlig, økologisk og organisk. Cartonnages Bes har specialiseret sig i at fremstille emballager i førsteklasses karton til kosmetiske og luksusvaremærker. Ifølge salgschefen Olivier Mathey er den grønne linie en trend i hele den kommercielle sektor. Mange virksomheder ekspanderer sit sortiment fra kosmetik til andre områder som f. eks boligindretning og parfume hvilket øger efterspørgslen efter førsteklasses emballager.
 
"Fokus på den grønne linie betyder også at mærkevarefabrikanterne interesserer sig mere og mere for materialernes bæredygtighed miljømæssigt samt produktionsprocesserne, påpeger firmaets ejer Jean-Luc Palayret. "Cartonnage Bes tager sit miljøansvar alvorligt og vi kræver at vore papir- og kartonleverandører gør det samme". Cartonnages Bes anvender Stora Enso`s kartonkvaliteter Tamwhite og Ensocoat til et antal forskellige emballageløsninger for kosmetik og andre produkter." Kontrollerede og certificerede råvarer var et vigtigt krav for Florame, en anden af Cartonnages Bes`s kunder, som også anvender Tamwhite kvaliteten til sine kropsplejeprodukter.
 
Direkte link til billede:
 
Mere information
 
Stora Enso France
Hervé Vue, Sales Manager
Tel. +33 1 4695 9068
 
Stora Enso Packaging Boards
Consumer Boards
Sanna Heiskanen, Marketing Services Officer Tel. +358 2046 23440
E-mail: sanna.heiskanen@storaenso.com
 

Attachments

Link til tekst og billede i PDF format: