Maatalouskesko avasi uuden toimipisteen Latvian Riiassa


 
Maatalouskesko Oy:n tytäryhtiö SIA Kesko Agro Latvija avasi tänään uuden toimipisteen Latvian Riiassa. Uusi toimipiste keskittyy ensisijassa Konekeskon Oy:n yritysasiakasmyyntiin ja asiakaskunta koostuu pääasiassa maarakennus-, teollisuus- ja metsäkoneyrityksistä. Konekesko toimii Baltiassa Kesko Machinery -nimellä osana Kesko Agron liiketoimintaa.
 
SIA Kesko Agro Latvijan johto, taloushallinto ja markkinointi sijoittuvat nyt avattuun toimipisteeseen. Kesko Machineryn osalta Riian toimipisteeseen sijoittuvat tuotemyynti, varaosavarasto sekä huolto- ja koulutuskeskus. SIA Kesko Agro Latvija työllistää yhteensä noin 190 henkilöä, joista Kesko Machineryn liiketoiminnassa on mukana noin 25 henkeä.
 
Uusien tilojen toteutuksessa on otettu huomioon erityisesti asiakkaiden jälkimarkkinointiin kohdistamat odotukset ja kone-esittelyn mahdollisuudet. Markkinoiden kasvun myötä varaosien toimitusvarmuus ja huoltopalveluiden nopea saaminen ovat olleet toimipisteen suunnittelun lähtökohtia. Kesko Machinery tavoitteena on parantaa jälkimarkkinoinnin asiakaspalvelua ja kehittää tuote-edustustensa asiakasuskollisuutta.
 
Riian toimipisteen kokonaispinta-ala on 5 800 neliömetriä sisältäen myynnin esittelytilat, huoltohallin ja varastotilat. Avatun toimipisteen osoite on Tiraines iela 15, Riga, LV-1058, Latvia ja internet-sivujen osoite on www.keskoagro.lv.
 
Maatalouskesko Oy on toiminut Baltiassa vuodesta 1994 lähtien, jolloin toiminta käynnistettiin Virossa. Maatalouskesko Oy:llä on tytäryhtiöt kussakin maassa: Kesko Agro Eesti AS Virossa, SIA Kesko Agro Latvija Latviassa ja UAB Kesko Agro Lietuva Liettuassa. Maatalous- ja konekaupan keskukset sijaitsevat Viron Jurissa ja Rakveressä, Liettuan Vilnassa ja Kaunasissa. Riian konekeskus toimii Latvian konekaupan keskuksena. Keväällä 2007 avataan Latvian Jelgavaan maatalouskaupan toimipiste. Toimipisteitä Maatalouskesko Oy:llä Baltiassa on yhteensä 15, joista vuoden alussa avattiin uudet toimipisteet Liettuan Panevezysiin sekä Viron Paideen.
 
Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Seppo Hämäläinen, Maatalouskesko Oy, puh. +358 50 310 4090
Toimitusjohtaja Aatos Kivelä, Konekesko Oy, puh. +358 500 431 944
Myyntijohtaja Jorma Mattinen, Konekesko Oy, puh. +358 500 428 891
 
 
Kesko (www.kesko.fi) on vähittäiskaupan osaaja, joka tuo kauppojensa kautta elämisen laatua kuluttajien jokaiseen päivään tarjoamalla arvostettuja tuotteita ja palveluita kilpailukykyiseen hintaan. Kesko toimii Pohjoismaissa, Baltiassa ja Venäjällä.