Uitnodiging Persvoorstelling Sambavoetbal event


 
Verneem meer over de betrokkenheid van eredivisievoetballers Wamberto, Luciano en Decamargo of van trainer Jan Ceulemans, ex-scheidsrechter Frans Van den Wijngaert en journalist/Gouden Schoen-organisator Rudy Nuyens, bij het Sambavoetbal event van Agfa Aid, een organisatie van personeelsleden van Agfa-Gevaert die zich vrijwillig inzetten voor het goede doel.
 
Agfa Aid nodigt u hiertoe uit op de persvoorstelling van haar Samba-voetbal event op 11 mei 2007 om 15.00 uur in het Auditorium van
Agfa-Gevaert, Septestraat 27 in Mortsel.
 
Op de voorstelling kan u kennismaken met de werking van Agfa Aid, haar projecten in Brazilië en - zoals gezegd - hoort u van de vernoemde sporters zelf waarom zij en tal van hun collega's (zie bijgevoegd programma) zich na een slopende voetbalcompetitie nog eens belangeloos willen inzetten voor het goede doel. Uiteraard krijgt u er ook alle informatie over het Sambavoetbal-event dat plaatsvindt op 20 mei e.k.
 
Mogen wij u om praktische redenen vragen uw aanwezigheid op de persvoorstelling van 11 mei met het bijgevoegde formulier te willen bevestigen en dit graag vóór 8 mei 2007. Voor meer informatie kan u steeds contact opnemen met Johan Jacobs, persverantwoordelijke van Agfa-Gevaert, op het nummer ++32 (0)3 444.80.15.
 
Wij hopen u persoonlijk of een vertegenwoordiger van uw redactie te mogen begroeten.
 
Aernout Vandewalle (Agfa Aid)
 
Patrik Van Hove (SOS Brazilië)

Attachments

Persuitnodiging en bevestigingsformulier